1 1/6

Pravilo br. 1: Vjeruj u sebe

Izvor inspiracije: Arnoldovih šest pravila uspjeha
Izvor inspiracije: Arnoldovih šest pravila uspjeha

"Morate imati viziju onoga što želite, ne vaši majka i otac, raditi. Znao sam još kada sam bio dječak, da želim biti svjetski šampion u bodybuildingu. Želio sam biti najveći bodybuilder, ne samo pobijediti na jednom takmičenju, već biti najveći bodybuilder svih vremena.

Roditelji su imali drugačiju viziju mene. Željeli su da budem policajac kao moj otac, da oženim curu koja se zvala Heidi, i da imam hrpu djece kao von Trapp porodica u "The sound of music-u". Ja sam želio otići iz Austrije, doći u Ameriku, biti šampion. Čvrsto sam vjerovao i bio odlučan u odluci da idem za tim. Vjerovao sam sebi, kreirao svoju viziju i išao za njom. Jednom kada dosegnete dovoljno čvrstu viziju, možete pakleno raditi da bi je ostvarili".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak