Previše dijete i neće imati dijete - Body.ba

Jodie Marsh upozorena

Previše dijete i neće imati dijete

Piše: Body.ba

Srijeda, 20.06.2012.

Previše dijete i neće imati dijete

Bivši glam model, danas uspješna bodybuilderica, Jodie Marsh dobila je ljekarsko upozorenje da rizikuje da ostane bez djece ukoliko nastavi sa napornim treninzima i dijetom.

Jodie je otkrila kako je nedavno trpila velike bolove u stomaku, ali tvrdi da je ljekarska upozorenja ne zamaraju previše obzirom da bi joj bilo drago da pruži toplinu doma nekom djetetu kojem je to neophodno.

"Uradila sam potpuni pregled i pitala ljekare o plodnosti, obzirom da mi je sjevnulo da bih mogla oštetiti organizam. Rekli su mi da bih zaista mogla napraviti drugoročnu štetu ukoliko bidem konstatno na dijeti.", kazala je Jodie Marsh koja i dalje trenira za takmičenja.

"Kada završim sa takmičenjem, vratim se normalnoj ishrani i moje tijelo se oporavi. Tako da su rekli da ne bi trebalo biti problema."

"Ja vjerujem u sudbinu. Ako mi je zapisano da imam djecu, imaću ih. Ako nije, onda ih neću imati i to je to.", objasnila je Jodie. "Za sada, koncetrišem se na karijeru."

Nije normalna :D

- Osman

Petak, 02.08.2013. 20:07,

Prijavi neprimjeren komentar


sto nije normalna

- thaiwarrior

Ponedeljak, 02.09.2013. 18:34,

Prijavi neprimjeren komentar


  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>10 fitness ciljeva koji će vas dovesti u formu

Pravi put do top forme

10 fitness ciljeva koji će vas dovesti u formu

Ciljevi postavljeni u smislu, "ove godine želim skinuti salo", nisu dovoljno dobro precizirani i u velikoj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Revolucija u sportu - adidas Alphaskin

U saradnji sa NASA-om

Revolucija u sportu - adidas Alphaskin

Ova sportska "revolucija"/ ALPHASKIN dio je tehnološkog ostvarenja kompanije adidas koja je u saradnji sa...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Sve što vam treba: Šest pravila mršanja

Za odlučne

Sve što vam treba: Šest pravila mršanja

Prije svega da razjasnimo osnovnu stvar, ono što svi pretili žele je smanjenje masnih naslaga na tijelu i tu...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)