Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće - Body.ba

Od modela do ogromnog

Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Piše: Body.ba

Ponedeljak, 13.11.2017.

Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Jedan od najpoznatijih fitness modela na Planeti Sergi Constance,  proteklih mjeseci je napravio zaista impresivnu transformaciju iz modela u pravog bodybuildera koji izgledom izaziva strahopoštovanje.

Španski superstar svijeta fitnessa je naime kroz takmičenja u physique kategoriju zaradio IFBB PRO kartu,  a protiv najboljih na svijetu u toj kategoriji je nastupio na protekloj Mr. Olympiji. Budući da se nije proslavio prije svega jer se radi o veoma specifičnoj kategoriji gdje na ovom nivou i mali višak mišića može značiti nazadak od nekoliko pozicija u konačnom plasmanu,  Constance je odlučio da krene u napad na titule u Classic Physique kategoriji. 

Nedavno osnovana kategorija iz primarnog razloga što se bodybuilding susreće sa sve glasnijim kritikama da je izgubio ljepotu i da su klasični velikani ovog sporta izgledali neuporedivo ljepše od današnjih šampiona, upravo ima potencijal da postane možda i najpopularnija kategorija na fitness i bodybuilding takmičenjima,  čega je Sergi Constance itekako svjestan. 

"Zaista volim ovu diviziju i mogućnost da se takmičim u njoj. Poze u ovoj kategoriji su poput 'old school' poza u Zlatnoj eri, što stvarno volim jer mogu pokazati pravu umjetnost poziranja i zbog toga ću raditi više na svom poziranju", ističe slavni Španac, dodavši da jedva čeka da se takmiči.

Dok čekamo njegov nastup na bini među mnogo većim momcima nego što je to bio ranije slučaj,  fotografija sa fizički vjerovatno i najdominantnijim bodybulderom današnjice svjetskim viceprvakom Big Ramyjem,  otkriva da je zaista ogroman.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Kako se spremiti za fotografisanje u top formi

Uputstva profesionalaca

Kako se spremiti za fotografisanje u top formi

Sportski život i iscrpljujući treninzi iz dana u dan, za fitness profesiolance ali i rekreativce vrhunac...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>"Ako udišeš kisik ne bojim te se"

McGregor i motivacija

"Ako udišeš kisik ne bojim te se"

Najslavniji aktivni borac današnjice definitivno je prva zvijezda UFC-a Conor McGregor. Čovjek koji je krenuo...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Koliko treninga sedmično je dovoljno?

Pronađite balans

Koliko treninga sedmično je dovoljno?

Koliko treninga na sedmičnoj osnovi je u stvari idealan broj, koliko fizičke aktivnosti vodi do...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)