Priprema se za takmičenje

Čelična bakica koja trenira šest puta sedmično

Piše: Body.ba

Četvrtak, 13.10.2016.

Dok ulazak u penziju za većinu ljudi predstavlja prekretnicu nakon koje kreće samo period života koji nosi odmaranje i lagano životarenje sve do posljednjih dana, postoje i ljudi koji se ne žele tek tako prepustiti, te za koje ulazak u osmu deceniju ne znači ništa posebno, jer je njihov duh nesalomljiv.

Upravo je takva australska bakica Mary Clayton, koja za razliku od ostalih starica koje pletu i žive mirnim životom, diže tegove i čuva strogu dijetu kako bi bila u top formi kada izađe na binu.

Koliko god suludo zvučalo, gospođa Clayton se zaista i dalje takmiči, a nedavno je pomela konkurenciju u kategoriji veteranki starijih od 60 godina na Natural bodybuilding takmičenju u Queenslandu, te osvojila prvo mjesto.

"Ponosna sam na to što mogu izaći na binu u ovim godinama u bikiniju", istakla je fascinantna bakica koja se četiri mjeseca intenzivno spremala za takmičenje, a čiji trud i sam stil života joj se itekako isplatio, budući da danas izgleda barem za deceniju mlađe od svojih vršnjakinja.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Pet koraka uz koje ćete uvijek pucati od energije

Napunite baterije

Pet koraka uz koje ćete uvijek pucati od energije

Teško da postoji ijedna osoba na svijetu koja se nije susrela sa lošim osjećajem uzrokovanim jednostavnim...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Ana Gifing: Hrono ishrana je vid detoksikacije

Zdrava i efikasna ishrana

Ana Gifing: Hrono ishrana je vid detoksikacije

Na dijeti ste a ne gladujete, već jedete možda i više nego ranije - da li je to moguće? Hrono ishrana ruši...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Napravite ukusni kolač bez šećera i brašna

Ukusno ali zdravo

Napravite ukusni kolač bez šećera i brašna

Moguće je i to, jesti ukusan kolač ali bez brige zbog unosa mnogo prostih ugljikohidrata u organizam, što je...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)