Prirodna ljepotica?

Kim Kardashian i sve plastične operacije

Piše: Body.ba

Srijeda, 19.02.2014.

Da li ste znali da se Kim Kardashian u cjelosti promjenila od svog provog pojavljinja na male ekrane pa sve do danas? Danas se ona smatra jednom od najljepših žena na svijetu, primjer je mnogim ženama koje žele izgledati upravo kao ona. Ali nije baš svako znao da Kim nije 100% prirodna ljepotica.

Od njenog prvog pojavljivanja, pa sve do danas, ova džet seterka se jako puno promjenila, i to sve zahvaljujući brojnim hirurškim korekcijama.

Zadnjica

Za veliku zadnjicu koju ona ima se jako puno piše, od samog početka se govori da ima veliku i zavodljivu zadnjicu. Iako je u jednoj epizodi njenog realty showa pokazala da nema implante, po izvorima američkih medija, ipak je imala hirurških zahvata na ovom dijelu tijela. Kim je uradila liposukciju nogu, a zatim je hirurg to isto tkivo ubrizgao u njenu zadnjicu.

Botoks

Ovo je nešto što i sama Kim priznaje, to je botoks poslije kojeg je dobila alergijsku reakciju. Ali, ona i sama priznaje da nema ništa protiv plastične hirurgije.

Makeover tijela

Njen prvi suprug Damon Thomas tvrdi da joj je on platio za totalni makeover tijela, uključujući operaciju grudi i liposukciju. "Ona je voljela baš takav stil života, postala je danas to što je jeste, upravo zato što je to voljela.", izjavio je njen bivši suprug. Kim se oglasila na ovu izjavu, gdje je rekla da je on prisilio na liposukciju kako bi imala savršeno tijelo. Njih dvoje su bili u braku četiri godine, dok se 2004. godine nisu razveli.

Nos

U intervijuu 2010. godine Kim je pričala o svome nosu i o tome kako je smatrala da joj je on najveći nedostatak, pa je čak i dogovrila plastičnu operaciju. Ali, izjavila je da je jako bilo strah operacije pa je otkazala, iako dr. Enthony Youth misli da je ipak napravila minimalnu intervenciju jer njen nos sada izgleda kraći i prefinjeniji. 

Celulit

Nešto što imaju sve žene svijeta, pa tako i Kim. Ona je koristila VelaShpae tretmane koji stimulišu i potiči cirkulaciju za ragradnju masnih ćelija i tako umanjuju celulit.

Usne

Kada je ostala trudna, tijelo joj se počelo mijenjati, a posebno se pisalo o njenim vidno većim usnama. Navodno se radi o neki punjenjima zbog kojih usne izgledaju veće. 

Kim Kardashian se u posljednje vrijeme ne pojavljuje previše u javnost jer se brine o svome djetetu, pa je za sada jedina promjena na njoj, boja njene kose. 

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Kako zategnuti opuštene nadlaktice?

Rješenje čestog problema

Kako zategnuti opuštene nadlaktice?

Veoma je čest slučaj, posebno kod žena, da jednostavno izbjegavaju oblačiti majice kratkih rukava zbog...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke

Zdrava alternativa

Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke

U želji da zadovolji potrebu za uravnoteženom ishranom, Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>"Spavaj brže - imaš vremena, ti praviš vrijeme!"

Arnold poručuje

"Spavaj brže - imaš vremena, ti praviš vrijeme!"

Prvi i osnovni razlog ili bolje rečeno opravdanje zbog čega ljudi ne brinu o svojoj tjelesnoj formi i ne...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)