Nagrade idu u Sarajevo i Bosansku Krupu

Izvučeni sretni dobitnici

Nagradna igra koju uz podršku Internet shopa Amino.ba organizuje portal Body.ba završena je danas kada su, među preko 300 pristiglih prijava, izvučena dva sretna dobitnika.

Na naše nagradno pitanje "Koja od sljedećih fizičkih aktivnosti ne spada u aerobne?" tačan odgovor bio je "F - dizanje tegova", a ovaj put najsretniji bili su:

- Asim Šahinović iz Bosanske Krupe
- Amar Koristović iz Sarajeva

Sretni dobitnici nagrađeni su sa po jednim paketom koji sadrži Nanox BCAA Shots 5000 Pro + The Nutrition Creatine 500 grama + Nanox shaker, a svoje nagrade će dobiti na kućnu adresu putem kurirske službe.

Dobitinicima čestitamo, a ostalima učesnicima želimo više sreće u narednom krugu nagrade igre.

BCAA Shots 5000 Pro tablete za žvakanje su mega-dozirane sa preciznom količinom opsežnih oblika esencijalnih izgrađivača mišića: Leucin, Izoleucin i Valin, dizajnirani za ultra-brzo upijanje i naravno oni su neophodni za izgradnju velikih mišića! Ova masivno moćna formula mino kiselina razgranatog lanca stavlja vas u super nabijeno anabolično stanje kako bi ubrzali rast vaših mišića osiguravajući da će te izbjeći strašno stanje kataboličkog gubljenja mišića. BCAA Shots 5000 Pro tablete za žvakanje bukvalno pokreću anaboličku promjenu u vašim mišićima putem biohemijskog procesa koji se zove fosforilacija, koja postavlja osnovu za trajnu izgradnju mišića.

THE Creatine povećava sintezu molekula ATP (adenozin-tri-fosfata), koja direktno utiče na povećanje snage i izdržljivosti kod anaerobnih aktivnosti. Istraživanja su potvrdila i pozitivan učinak na dugotrajne niže intenzivne (aerobne) oblike vježbe. Rezultati upotrebe THE Creatine su prije svega povećanje mišićne zapremine, energije i snage u visoko intenzivnim aktivnostima (trening sa preopterećenjem - tegovima) i izdržljivost kod dugotrajnih napora.

THE Creatine je rezultat vrhunskog procesa prerade - mikronizacije, koja omogućava optimalnu absorpciju i garantuje najbolji transport kreatina direktno u mišiće i ne prouzrokuje probleme sa crijevima kao neki drugi proizvodi, koji posjeduju kristaliziran kreatin.