Frank Zane

Kako do uskog struka: Četiri tajne kralja estetike

Piše: Body.ba

Četvrtak, 24.12.2015.

Do dana današnjeg, nije se pojavio bodybuilder ili fitness model za kog se može reći da ima savršene proporcije svih mišićnih partija, i tako idealan izgled kakav je krasio nekadašnjeg Mr. Olympiju Franka Zanea.

Ovaj velikan je ostao zapamćen po tome što je postao najbolji bodybuilder na Planeti sa samo 84 kilograma, a uprskos fantastično razvijenim svim mišićima, njegov uski struk je bio i ostao predmet divljenja.

Veliki Frank Zane danas važi za poštovanog BB profesora, osobu čiji savjeti mladim naraštajima bodybuildera zlata vrijede. Kao kolumnista Muscle & Fitness magazina, trostruki Mr. Olympia je otkrio četiri koraka koja su mu omogućila da postigne tako impresivan struk.

1 / 5
  Kreni

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Bez pumpanja: Tajna vaskularnosti Davea Pulcinelle

Priprema za nastup

Bez pumpanja: Tajna vaskularnosti Davea Pulcinelle

Važnost dostizanja maksimalne vaskularnosti pred izlazak na binu, od ključne je važnosti za "izrezan" i oštar...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Mr. Olympia i nagrade: Koliko su zaradili najbolji

Fond svake godine veći

Mr. Olympia i nagrade: Koliko su zaradili najbolji

Fitness je već godinama unazad jedna od najbrže rastućih industrija koja iz godine u godinu obrće sve više...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Četiri znaka da je vrijeme da promijenite teretanu

Uslov za napredak

Četiri znaka da je vrijeme da promijenite teretanu

Elementi koji sputavaju dostizanje željenog nivoa tjelesne forme mogu biti različiti, a obično osnovni krivci...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Ronnie Coleman ponovo trenira i nakon 7. operacije

Neuništivi šampion

Ronnie Coleman ponovo trenira i nakon 7. operacije

Nakon sedme operacije kojoj je bio podvrgnut prije pola godine, te rehabilitacije koja je podrazumijevala i...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)