Kako do uskog struka: Četiri tajne kralja estetike - Body.ba

Frank Zane

Kako do uskog struka: Četiri tajne kralja estetike

Piše: Body.ba

Četvrtak, 24.12.2015.

Do dana današnjeg, nije se pojavio bodybuilder ili fitness model za kog se može reći da ima savršene proporcije svih mišićnih partija, i tako idealan izgled kakav je krasio nekadašnjeg Mr. Olympiju Franka Zanea.

Ovaj velikan je ostao zapamćen po tome što je postao najbolji bodybuilder na Planeti sa samo 84 kilograma, a uprskos fantastično razvijenim svim mišićima, njegov uski struk je bio i ostao predmet divljenja.

Veliki Frank Zane danas važi za poštovanog BB profesora, osobu čiji savjeti mladim naraštajima bodybuildera zlata vrijede. Kao kolumnista Muscle & Fitness magazina, trostruki Mr. Olympia je otkrio četiri koraka koja su mu omogućila da postigne tako impresivan struk.

1 / 5
  Kreni

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Kai izgleda fenomenalno: Da li će se takmičiti?

Nepoznanica Mr. Olympije

Kai izgleda fenomenalno: Da li će se takmičiti?

Veliki Kai Greene od 2015. godine ne nastupa na Mr. Olympiji, najprestižnijem bodybuilding takmičenju na...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži fotogaleriju

Komentari (0)

>Čudovište na koljenima: Rich Piana na rubu smrti

Bori se za život

Čudovište na koljenima: Rich Piana na rubu smrti

Vjerovatno najpoznatiji bodybuilding čudak na svijetu, monstruozni Rich Piana, trenutno se bori za život...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>10 ludih činjenica o bodybuilderima

Većini nepoznate

10 ludih činjenica o bodybuilderima

U moru savjeta o treninzima i ishrani za postizanje željenih bodybuilding rezultata, neke veoma značajne...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Divovi pored kojih ruke Phil Heatha izgledaju male

Veći i od šampiona

Divovi pored kojih ruke Phil Heatha izgledaju male

Phil Heath je već sada jedan od bodybuildera koji su dosegnuli status legendi, a šest titula Mr. Olympia i...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)