Kako do uskog struka: Četiri tajne kralja estetike - Body.ba

Frank Zane

Kako do uskog struka: Četiri tajne kralja estetike

Piše: Body.ba

Četvrtak, 24.12.2015.

Do dana današnjeg, nije se pojavio bodybuilder ili fitness model za kog se može reći da ima savršene proporcije svih mišićnih partija, i tako idealan izgled kakav je krasio nekadašnjeg Mr. Olympiju Franka Zanea.

Ovaj velikan je ostao zapamćen po tome što je postao najbolji bodybuilder na Planeti sa samo 84 kilograma, a uprskos fantastično razvijenim svim mišićima, njegov uski struk je bio i ostao predmet divljenja.

Veliki Frank Zane danas važi za poštovanog BB profesora, osobu čiji savjeti mladim naraštajima bodybuildera zlata vrijede. Kao kolumnista Muscle & Fitness magazina, trostruki Mr. Olympia je otkrio četiri koraka koja su mu omogućila da postigne tako impresivan struk.

1 / 5
  Kreni

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Svjetski šampion: Ima 70 godina i ne traži isprike

Bodybuilder veteran

Svjetski šampion: Ima 70 godina i ne traži isprike

Već od 30. godine života, ne shvatajući da tek tada ulaze u najjače godine života, ljudi počinju tražiti...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Najisklesaniji policajac na kog je NYPD ponosan

Michael Counihan

Najisklesaniji policajac na kog je NYPD ponosan

Za svoje vrijeme Ronnie Coleman je bio pravi pojam fizički nadmoćnog policajca čije same pojave su se bojali...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Od modela do ogromnog

Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Jedan od najpoznatijih fitness modela na Planeti Sergi Constance,  proteklih mjeseci je napravio zaista...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Pet ljudi koje u teretani treba poštovati

Oni zaslužuju poštovanje

Pet ljudi koje u teretani treba poštovati

U teretani punoj ovisnika o mobitelima, ljudi željnih tuđe pažnje i ljudi kojima je bitnije kakvu i koliko...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)