Kako se spremiti za fotografisanje u top formi - Body.ba

Uputstva profesionalaca

Kako se spremiti za fotografisanje u top formi

Piše: Body.ba

Srijeda, 22.11.2017.

Sportski život i iscrpljujući treninzi iz dana u dan, za fitness profesiolance ali i rekreativce vrhunac doživljava prilikom javnog pokazivanja urađenog, bilo da se to događa na bini pred žirijem, ili pred objektivima fotoaparata koji trebaju zabilježiti krajnje uređenu tjelesnu formu.

Kako se u takve prilike ne dolazi bez prethodne pripreme, prema uputstvima profesionalaca bi cijelih sedam dana ranije trebalo početi praviti korake koji osiguravaju najbolji mogući prizor na dan javnog prikazivanja napravljenog posla. Ukoliko i sami želite vidjeti kako izgledate u svom trenutno najboljem izdanju, ovo su uputstva koja dan za danom treba slijediti.

1 / 6
  Kreni

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Šest najzgodnijih bokserki na svijetu

Ljepotice i zvijeri u jed

Šest najzgodnijih bokserki na svijetu

Ne treba vas prevariti ljepota ovih dama. One izgledaju lijepo i nježno, ali u slučaju nesuglasica mogle bi...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Sedam lekcija naučenih nakon mršanja od čak 71 kg

Nakon impresivnog poduhva

Sedam lekcija naučenih nakon mršanja od čak 71 kg

Čovjek koji za sebe ima običaj reći da je nosio odjeću 4XL broja i patio se sa cijelim nizom zdravstvenih...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Quadzilla: Biciklista sa nestvarno velikim nogama

Najrazvijeniji kvadriceps

Quadzilla: Biciklista sa nestvarno velikim nogama

Njemački biciklista Robert Forstemann nije bodybuilder, ali je čovjek koji samom svojom pojavom ima...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>On je ludo hrabar: Tri činjenice o Jackie Chanu

Više od glumca

On je ludo hrabar: Tri činjenice o Jackie Chanu

Hrabrost je velika vrlina koja odlikuje rijetke i obično pravi razliku između pravih muškaraca i onih koji to...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)