1 1/4

1. Dijeta

Put do six-packa: Sve što je potrebno za uspjeh
Put do six-packa: Sve što je potrebno za uspjeh

Prvi i osnovni način borbe za postizanje impresivnih trbušnih mišića, odnosi se na promjenu prehrambenih navika, a s kojima se direktno utiče na smanjenje sala i "otkrivanje" skrivenih pločica. Ova ključna faza procesa se izvodi kroz četiri osnovna koraka:

- Smanjenje unosa loših masnoća i njihova zamjena sa preporučenim koje se nalaze u maslinovom ulju, ribi, orašastim plodovima i određenom voću poput avokada, kokosa itd.

- Izbjegavanje konzumiranja hrane koja sadrži velike količine šećera

- Povećanje unosa proteina, koji bi na dnevnoj bazi trebali činiti najmanje 30% ukupnog dnevnog unosa kalorija

- Pratiti na detaljan unos kalorija tokom dana, što je jedan od najvažnijih faktora, i jedini sigurni put do topljenja masnoće i smanjenja nagomilanih kilograma

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak