30-minutni trening bučicama za cijelo tijelo

Bilo kad bilo gdje

S parom jednoručnih tegova poznatih kao bučice, moguće je vježbati kompletno tijelo i "isklesati" svaki mišić, samo je potrebno poznavati vježbe i prilagoditi njihovu primjenu željenim ciljevima. Zahvaljujući pametno izbalansiranim trening programima, moguće je sa samo pola sata dnevnog vježbanja s bučicama napraviti fascinantne rezultate na sopstvenom tijelu.

30-minutni trening bučicama za cijelo tijelo

Upravo je to suština programa vježbanja kog ćemo iznijeti u nastavku, a koji treba pomoći svima koji imaju određene razloge zbog kojih ne idu u teretanu, ali istovremeno su donijeli čvrste odluke da će svoju tjelesnu formu dovesti u red, te svoje mišiće učiniti čvrstim i isklesanim. 

Dakako, isti program je moguće, pa i još lakše izvoditi u teretani, pa on važi za sve. Uz to, vježbanje s bučicama je čak i bolje od vježbanja sa šipkom, jer omogućava specifičan pritisak na obje ruke, pružajući tako jednak razvoj obje strane ujednačavajući snagu i obime.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak