Efekat morske soli

Kao na moru: Trik za ljepšu i zdraviju kosu

Piše: Body.ba

Utorak, 01.11.2016.

Kao na moru: Trik za ljepšu i zdraviju kosu

Vrlo vjerovatno da nema osobe koju muči problem peruti, a da nije shvatila da tokom boravka na moru njihov problem ili se drastično smanji ili potpuno nestane, a što traje i određeni period nakon povratka s ljetovanja. Isto tako, sve osobe sa dužom kosom, jako dobro znaju da im je kosa na moru vjerovatno i najljepša i najbujnija, a iza svega toga stoji jedan elemenat - morska voda.

Da li je uopšte moguće postići takav efekat, tako zdravlje, volumen i miris kose tokom cijeloga dana, jedna odlučna dama je odlučila sama provjeriti, praveći niz manjih eksperimenata.

Njen zaključak bi se mogao svidjeti svim osobama koje su se pronašle u uvodu ovog teksta, jer je sa samo dva dodatka svom običnom šamponu uspjela doći do istog efekta!

Jednostavno, potrebno je pomiješati šampon sa malo limuna i dosta krupne morske soli, čije nanošenje će proizvesti upravo te željene efekte. Šampon koji ionako ima zadatak da očisti kosu i vlasište, osnažen prvenstveno sa ovom vrstom soli, pomaže otklanjanju mrtvih ćelija kože, nakupljenih nečistoća, i čini da kosa cijeli dan bude onakva baš kakvu želimo.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Stvari koje treba znati prije polaska u teretanu

Prije ulaska u bb svijet

Stvari koje treba znati prije polaska u teretanu

Kada se bilo kojoj fantastično razvijenoj osobi postavi retoričko pitanje šta bi mijenjala kada bi mogla...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>"Piramida" sistem treninga za rast mišića

Za ubrzanje napretka

"Piramida" sistem treninga za rast mišića

Možda niste čuli za piramida sistem treninga, ali ukoliko već duže vrijeme vježbate, ogromne su šanse da ste...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Način spremanja riže treba pod hitno promijeniti

Opasnost po zdravlje

Način spremanja riže treba pod hitno promijeniti

Način spremanja riže na koji smo svi navikli, treba pod hitno promijeniti kako bi se spasili od unosa...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)