Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke - Body.ba

Zdrava alternativa

Herbalife nudi novu zamjenu za nezdrave obroke

Piše: Sponzorisani članak

Četvrtak, 19.01.2017.

U želji da zadovolji potrebu za uravnoteženom ishranom, Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku ukusnog i zdravog zamjenskog obroka - Formula 1 shake, koji organizmu osigurava najvažnije hranjive tvari, te vitamine i minerale. 

Formula 1 shake za zdravuzamjenu obroka pomogao je ljudima u cijelom svijetu da se svakodnevno hrane uravnoteženo i ostvare željeni cilj. Promjenom svakodnevnih navika i načina ishrane, naročito kod doručka, svako može imati zdraviju i uravnoteženu ishranu. 

“Ono što bi prije svega trebao učiniti svako,ko vjeruje i teži uravnoteženoj ishrani sa svim potrebnim hranjivim tvarima, jeste da umjesto nutricionistički neprimjerenog doručka, prepunog praznih kalorija, uzme uravnoteženiji i zdraviji obrok. Naprimjer, umjesto bureka ili pekarskih proizvoda, koji sadrže mnogo zasićenih masti, može se jednostavno uzeti Formula 1 shake, koji predstavlja praktičnu i zdravu alternativu masnom doručku i sadrži oko 220 kalorija. Sa ovim zdravim zamjenskim obrokom može se učiniti korak prema kvalitetnoj ishrani, uz unos najvažnijih vitamina i minerala. Pored toga, kroz fizičku aktivnost može se postići zdrav način života”, rekla je Nina Šebečić Crnolatac, Herbalifeova direktorica za Jugoistočnu Europu.

Provedena klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje shake-a kao zdravogzamjenskog obroka u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane dokazano efikasno za regulisanje tjelesne težine u kombinaciji sa umjerenom tjelesnom aktivnošću. 

O Herbalifeu

Herbalife je globalna prehrambena kompanija koja svojim vrhunskim proizvodima mijenja živote ljude od 1980. Naši proizvodi za ishranu, kontrolu težine, energiju, fitness i ličnu njegu dostupni su u više od 90 zemalja i to isključivo preko Nezavisnih Herbalife Članova. Predano radimo na rješavanju globalnih problema nekvalitetne ishrane i pretilosti našom ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, individualnim savjetovanjem Herbalife Članova sa svakim kupcem i stvaranjem zajednice koja kupce nadahnjuje da žive zdravo i aktivno.  

Pomažemo fondaciji Herbalife Family Foundation (HFF) i njenim programima Casa Herbalife da ugroženoj djeci osiguraju kvalitetnu ishranu. Isto tako sponzorišemo više od 190 vrhunskih sportista, timova i sportskih takmičenja širom svijeta, uključujući i Cristiana Ronalda, Wilsona Kipsanga i talijanski olimpijski tim. 

Kompanija ima više od 8.000 zaposlenika širom svijeta; njenim dionicama se trguje na njujorškoj burzi (NYSE: HLF), a neto prodaja je u godini 2015. iznosila 4,5 milijarde $. Ukoliko želite saznati više, posjetite Herbalife.com ili IAmHerbalife.com. 

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Bodybuilder otvorio dušu: Jedva čekam povlačenje

Dexter Jackson iskreno

Bodybuilder otvorio dušu: Jedva čekam povlačenje

Dexter Jackson je istinska legenda bodybuildinga, nesalomljivi sportista koji na najbolji način svijetu...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Lični kuhari zvijezda fudbala zarađuju bogatstvo

I do 500 funti dnevno

Lični kuhari zvijezda fudbala zarađuju bogatstvo

Nestvarno mnogo plaćeni frizeri fudbalskih zvijezda čije kreacije na glavama predstavljaju na svakoj novoj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Top 5 država u kojima se konzumira najviše alkohol

Alkoholičarske nacije

Top 5 država u kojima se konzumira najviše alkohol

Pored toga što alkohol uništava zdravlje i sputava fizičke performanse ljudskog tijela, većina ljudi ne mari...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Top 5 država svijeta sa najdebljim stanovništvom

Zvanične statistike

Top 5 država svijeta sa najdebljim stanovništvom

Jedan od najboljih pokazatelja da se na stilove života i načina ishrane pripadnika nekih nacija ne treba ni...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)