Pronađi namirnicu

Namirnice Slatkiši
Namirnica (100 gr) Energija UH Proteini Masti
  kJ kcal g g g
Biskvit masni 1931 462 52 5 26
Biskvit obični - nemasni 1467 351 73 8 3
Biskvit punjen pekmezom 1262 302 64.2 4.2 4.9
Bomboni tvrdi obični 1613 386 97 0 0
Bomboni voćni 1221 292 73 0 0
Čokolada 2140 512 51 5 32
Čokolada mliječna 2207 528 51 9 32
Čokolada s lešnjacima 2550 610 28 12 50
Čokolada za kuhanje 2358 564 63.5 14.11 28.22
Čokoladni bomboni 2048 490 68 5 22
Čokoladni bomboni s likerom 1672 400 42 3 19
Čokoladni namaz - nutela 2232 534 59 7 30
Guma za žvakanje 1170 280 70 0 0
Gumeni bomboni 1446 346 87.5 0.7 0
Jaffa cakes 1662 397.7 70.1 4 10.8
Kakao instant 1568 375 82 5 3
Kakao prah 961 230 54.3 19.8 13.8
Keks petit beurre 1735 415 67.4 6 8.2
Keks sa čokoladnim preljevom 2190 524 67.4 5.7 27.6
Krekeri (masni) 1944 465 70 8 17
Manchmallow 1371 328 80 2 0
Med 1338 320 80 0.4 0
Napolitanke 2299 550 62 4 32
Pekmez 1091 261 69 0.6 0
Pepermint bomboni 1639 392 98 0 0
Piškoti 1634 391 70 12 7
Plazma keks 1827 437.2 70.4 11.9 12
Prženi badem u šećeru 1919 459 65 7.9 18.6
Puding u prahu 1588 380 95 0 0
Šećer kristal 1672 400 99.9 0 0
Šećer smeđi (djelomično raf.) 1588 380 95 0 0
Šećer u prahu 1588 380 95 0 0
Slatko od trešanja 1200 287 71.42 0.51 0.06
Vafli 1835 439 73.5 7.1 15


BlaBla

>Divovi dolaze: Strongman LP 13. maja u Sarajevu

Stižu najjači na svijetu

Divovi dolaze: Strongman LP 13. maja u Sarajevu

Najjači ljudi na svijetu okupljeni pod okriljem Strongman Lige prvaka, 13. maja će se okupiti u prijestolnici...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>“Najzgodniji zatvorenik” pokorio NY Fashion Week

Briljirao na premijeri

“Najzgodniji zatvorenik” pokorio NY Fashion Week

Jedna od najjače motivirajućih priča kako u životu uvijek postoji druga šansa, o američkom zatvoreniku...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>New York ima najzgodniju policajku na svijetu

Model van radnog vremena

New York ima najzgodniju policajku na svijetu

Dok većina građana mrzi samu pojavu policajaca, koja posebno u saobraćaju svojim prisustvom proizvodi osjećaj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)