Blještav osmijeh

Kora od banane- najbolji prijatelj vašeg osmijeha

Piše: Ajla Softić

Ponedeljak, 20.05.2013.

Kora od banane- najbolji prijatelj vašeg osmijeha

Svako od nas želi da ima blještavo bijele zube, ali da bi održali neodoljiv osmijeh, treba da izbjegavate konzumaciju kafe, cigareta i tri puta dnevno da perete zube, ali rijetko ko od nas to čini. Pored skupih stomatoliških usluga za izbjeljivanje zuba, postoji još jedno prirodno, besplatno i efikasno sredstvo za izbjeljivanje. Krije se u vašoj kući, a najbolji je prijatelj vašem osmjehu.

Pokušajte da izbjelite zube sa unutrašnjom stranom kore od banane. Masirajte zube najmanje 2 minute, a zatim operite zube pastom. Ubrzo ćete primjetiti kako vam zubi sjaje. Kalijum, kalcijum, magnezijum i vitamin D koji se nalazi u kori od banane, su odlični za zube i pomažu u njihovom izbjeljivanju.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>U želji za ogromnim mišićima su uništili tijela

Synthol idioti

U želji za ogromnim mišićima su uništili tijela

Življenje aktivnim sportskim životom, te vježbanjem svakoga dana kako bi postali fizički spremniji, jači i...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Neuništivi majstori: Oni su najstariji fudbaleri

Igrači bez roka trajanja

Neuništivi majstori: Oni su najstariji fudbaleri

Profesionalizam i velika briga o rutinama treninga, ishrane i izbjegavanju poroka, naprosto mora rezultirati...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (1)

>Na hladnoći od -70 stepeni žive stogodišnjaci

Sibirsko selo Ojmjakon

Na hladnoći od -70 stepeni žive stogodišnjaci

Dok se ljudi širom svijeta zgrožavaju od temperatura nižih od minus 15 ili 20 stepeni celzijusa, ljudi u...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Najstarija osoba na svijetu napunila 117 godina

Rekorderka Emma Morano

Najstarija osoba na svijetu napunila 117 godina

Brojni su primjeri ljudi širom Planete čiji životni vijek traje duže od sto godina, međutim, kada je riječ o...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)