4 efikasna načina povećanja lučenja testosterona

Na prirodan način

Muški hormon testosteron, ne samo da je odgovoran za snagu, izdržljivost i rast mišića, te polne funkcije pripadnika jačeg spola, već stoji u direktnoj vezi i s imunitetom, zdravljem kostiju, raspoloženjem, pamćenjem, samopouzdanjem, kao i brojnim drugim procesima u tijelu.

4 efikasna načina povećanja lučenja testosterona

Zbog svega toga, od iznimne je važnosti za svakog muškarca da lučnje ovog hormona održi na što višem nivou, pa stoga se sve ovo ne odnosi samo na momke koji su dižući tegove prepoznali važnost testosterona, već i na sve ostale. Četiri su provjerena načina prirodnog jačanja lučenja ovog hormona.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak