Ne posustaje: Kevin Levrone ponovo u sjajnoj formi - Body.ba

53-godišnja legenda

Ne posustaje: Kevin Levrone ponovo u sjajnoj formi

Piše: Body.ba

Nedelja, 18.02.2018.

Ne posustaje: Kevin Levrone ponovo u sjajnoj formi

Član Kuće slavnih IFBB-a ne odustaje od takmičenja sa mladim snagama bodybuildinga i čini se da i kao veteran u pripremama uživa baš kao nekada dok je važio za vjerovatno i najimpresivnijeg svjetskog bodybuildera. 

Čovjek koji je godinama lično demonstrirao šta znači simetrija, na veliko iznenađenje se prošle godine ponovo vratio takmičarskom bodybuildingu iako više od decenije nije stao na binu. Njegova povratnička Mr. Olympia nije prema plasmanu protekla blještavo, ali ipak sam njegov povratak na binu među omladince bio je jedna od najinspirativnijih priča protekle godine.

Međutim, velikan je nastavio da priređuje iznenađenja jer očigledno ne planira stati, te žestoko trenira već više od godine dana i slobodno se može reći da je ušao u brutalnu formu, potpuno nestvarnu za jednog 53-godišnjaka.

Sljedeća stanica za koju se priprema kao u najboljim danima jeste Arnold Classic Australia, veliko takmičenje koje će biti održano narednog mjeseca.

Ostaje nam da vidimo kako će legenda izgledati ove godine i da li će uspjeti ugroziti momke koji su punoj snazi i po dva puta mlađi od njega.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>5 odgovora zašto ne možete razviti velike bicepse

Najpoželjniji mišići

5 odgovora zašto ne možete razviti velike bicepse

Bicepsi su bez ikakve sumnje najpoželjniji mišići kod muške populacije, na čijem se razvoju radi čak i više...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Svježe i sušeno voće je kalorijski neuporedivo

Nevjerovatna razlika

Svježe i sušeno voće je kalorijski neuporedivo

Voće u svježem i sušenom obliku se toliko razlikuje i po okusu i po nutritivnim vrijednostima da nekada...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Dizanje tegova unapređuje naše živote - evo i kako

11 značajnih faktora

Dizanje tegova unapređuje naše živote - evo i kako

Bez ikakve sumnje, dizanje tegova predstavlja jednu od najboljih fizičkih aktivnosti kojima se ljudski...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)