Previše dijete i neće imati dijete - Body.ba

Jodie Marsh upozorena

Previše dijete i neće imati dijete

Piše: Body.ba

Srijeda, 20.06.2012.

Previše dijete i neće imati dijete

Bivši glam model, danas uspješna bodybuilderica, Jodie Marsh dobila je ljekarsko upozorenje da rizikuje da ostane bez djece ukoliko nastavi sa napornim treninzima i dijetom.

Jodie je otkrila kako je nedavno trpila velike bolove u stomaku, ali tvrdi da je ljekarska upozorenja ne zamaraju previše obzirom da bi joj bilo drago da pruži toplinu doma nekom djetetu kojem je to neophodno.

"Uradila sam potpuni pregled i pitala ljekare o plodnosti, obzirom da mi je sjevnulo da bih mogla oštetiti organizam. Rekli su mi da bih zaista mogla napraviti drugoročnu štetu ukoliko bidem konstatno na dijeti.", kazala je Jodie Marsh koja i dalje trenira za takmičenja.

"Kada završim sa takmičenjem, vratim se normalnoj ishrani i moje tijelo se oporavi. Tako da su rekli da ne bi trebalo biti problema."

"Ja vjerujem u sudbinu. Ako mi je zapisano da imam djecu, imaću ih. Ako nije, onda ih neću imati i to je to.", objasnila je Jodie. "Za sada, koncetrišem se na karijeru."

Nije normalna :D

- Osman

Petak, 02.08.2013. 20:07,

Prijavi neprimjeren komentar


sto nije normalna

- thaiwarrior

Ponedeljak, 02.09.2013. 18:34,

Prijavi neprimjeren komentar


  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Jedan od najmoćnijih saveznika protiv celulita

Jedite ga poslije obroka

Jedan od najmoćnijih saveznika protiv celulita

Jeste li znali da ananas štiti vaše srce i krvne žile? Ovo voće sadrži gotovo sve vitamine te 16 različitih...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Navike koje morate prekinuti da bi uspjeli smršati

Put do uspjeha

Navike koje morate prekinuti da bi uspjeli smršati

Ljudi sa viškom kilograma, tokom života su jednostavno razvili određene navike koje su ih dovele do takvog...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>4 razloga zašto vraćate izgubljene kilograme

Kad broj počne rasti

4 razloga zašto vraćate izgubljene kilograme

Bili ste na dijeti, zadovoljni ste gubitkom kilograma, taman ste se opustili, kad poslije par sedmica stanete...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)