Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće - Body.ba

Od modela do ogromnog

Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Piše: Body.ba

Ponedeljak, 13.11.2017.

Sergi Constance je nabacio brutalne mišiće

Jedan od najpoznatijih fitness modela na Planeti Sergi Constance,  proteklih mjeseci je napravio zaista impresivnu transformaciju iz modela u pravog bodybuildera koji izgledom izaziva strahopoštovanje.

Španski superstar svijeta fitnessa je naime kroz takmičenja u physique kategoriju zaradio IFBB PRO kartu,  a protiv najboljih na svijetu u toj kategoriji je nastupio na protekloj Mr. Olympiji. Budući da se nije proslavio prije svega jer se radi o veoma specifičnoj kategoriji gdje na ovom nivou i mali višak mišića može značiti nazadak od nekoliko pozicija u konačnom plasmanu,  Constance je odlučio da krene u napad na titule u Classic Physique kategoriji. 

Nedavno osnovana kategorija iz primarnog razloga što se bodybuilding susreće sa sve glasnijim kritikama da je izgubio ljepotu i da su klasični velikani ovog sporta izgledali neuporedivo ljepše od današnjih šampiona, upravo ima potencijal da postane možda i najpopularnija kategorija na fitness i bodybuilding takmičenjima,  čega je Sergi Constance itekako svjestan. 

"Zaista volim ovu diviziju i mogućnost da se takmičim u njoj. Poze u ovoj kategoriji su poput 'old school' poza u Zlatnoj eri, što stvarno volim jer mogu pokazati pravu umjetnost poziranja i zbog toga ću raditi više na svom poziranju", ističe slavni Španac, dodavši da jedva čeka da se takmiči.

Dok čekamo njegov nastup na bini među mnogo većim momcima nego što je to bio ranije slučaj,  fotografija sa fizički vjerovatno i najdominantnijim bodybulderom današnjice svjetskim viceprvakom Big Ramyjem,  otkriva da je zaista ogroman.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Olivera Ugoči: Od običnog plika na ruci do kancera

Opasan podstanar

Olivera Ugoči: Od običnog plika na ruci do kancera

U sportu kojim se Olivera Ugoči (38) bavi nema udaraca, ali ima svakodnevnih treninga snage i izdržljivosti....Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Je li vrijeme da angažujete personalnog trenera?

Šest pokazatelja

Je li vrijeme da angažujete personalnog trenera?

Većina ljudi u teretani gledajući fitness trenera obično pomisle, "šta bi me taj uopšte mogao naučiti o...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>8 znakova upozorenja da unosite previše šećera

Pogrešna ishrana

8 znakova upozorenja da unosite previše šećera

Hrana sa šećerom u svom sastavu je nevjerovatno ukusna i svi oni koji kažu da to nije tačno - lažu. Međutim,...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)