Baka bikini takmičarka koja oduzima dah - Body.ba

Koliko ima godina?

Baka bikini takmičarka koja oduzima dah

Piše: Body.ba

Ponedeljak, 16.04.2018.

Baka bikini takmičarka koja oduzima dah

Da li bi se usudili pokušati pogoditi koliko ova plavokosa finalistica Maxim's Finest bikini takmičarka ima godina, ako prethodno napomenemo da je prije 10 mjeseci postala baka? Ako uopšte ne možete da spojite pojmove ljepotice sa fotografija i ozbiljnije životne dobi, niste jedini. Gospođa Gina Stewart je prava senzacija.

Australka koja iza sebe ima uspješan privatni život sa četvero djece, dvije kćerke i dva sina koji imaju po 27, 25 i 23 godine, i dalje pobjeđuje desetine mladih djevojaka koje joj ni u svojim ranim 20-im godinama ne mogu parirati.

Ima 47 godina i ono što posebno naglašava je to da ne koristi botoks, te da je jedini poduhvat plastične hirurgije na njenom tijelu bilo ugrađivanje implantata u grudi prije 10 godina.

"Ne koristim botoks ili filtere jer vjerujem da je starenje graciozno. Ali stvarno, tu nema tajne. Ja mislim da su svi lijepi, ja ovo ne radim radi pažnje jer to mrzim. Pokušavam napraviti razliku kako bih inspirisala žene da ne kritikuju jedna drugu", kaže gospođa Stewart.

Nagrada od ovog takmičenja modela iznosi 10.000 australskih dolara, za koje je ona već odlučila da će u slučaju pobjede donirati 30-godišnjem prijatelju koji je imao moždani udar.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Namirnice koje ubijaju žudnju za slatkim

Spas od slatkiša

Namirnice koje ubijaju žudnju za slatkim

Određene zdrave namirnice mogu "smiriti" jaku želju za slatkišima i tako pomoći zaustavljanju strmoglavog...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Otvorene prijave za 2. dm žensku utrku

5K izazov

Otvorene prijave za 2. dm žensku utrku

Otvorene su prijave za 2. dm žensku utrku koja će se 1.7.2018., s početkom u 10 sati ujutro, održati na...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>5 stvari koje vam PRO bodybuilderi nisu rekli

Stvari koje prave razliku

5 stvari koje vam PRO bodybuilderi nisu rekli

Kada je riječ o bodybuildingu, tu postoje dvije vrste momaka - oni koji znaju i oni koji ne znaju. Oni koji...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)