Čudesan izgled tijela četiri dana nakon porođaja - Body.ba

Šokirala javnost

Čudesan izgled tijela četiri dana nakon porođaja

Piše: Body.ba

Subota, 30.11.2013.

Norveški fudbaler Lars-Kristian Eriksen može biti i više nego ponosan na svoju zgodnu suprugu koja je postala pravi fenomen nakon što je objavila fotografiju svog tijela nedugo nakon poroda.

Caroline Berg Eriksen je svega četiri dana nakon rađanja kćerkice Nelije na Instagramu objavila fotografiju svoje fantastične figure u grudnjaku i gaćicama te napisala "Osjećam se tako prazno, a s druge strane i ne. 4 dana nakon poroda".

Ova fotografija je izazvala bijes kod ostalih žena koje jako dobro znaju kako tijelo prosječne žene ni približno ne izgleda tako dobro nakon 9 mjeseci trudnoće.

"Objavila sam fotografiju jer sam ponosna na sebe i svoje tijelo nakon nečega što je toliko zahtjevno kao što su trudnoća i porod, i mislim da bi na sebe jednako ponosne trebale biti sve majke, neovisno o tome kako im tijelo izgleda", poručila je kasnije gospođa Eriksen.

Kako to obično biva, i u ovom slučaju je genetika i prirodna obdarenost učinila svoje. Stoga sve ostale žene ne bi trebale biti uzrujane nakon što vide ovu fotografiju jer ipak treba imati na umu da su ovakvi slučajevi i više nego rijetkost.

On je danac,,ne norvezanin

- Hamula

Nedelja, 01.12.2013. 10:36,

Prijavi neprimjeren komentar


A za ovu temu je jako bitno da li je on Danac ili Norvezanin

- Natasa

Utorak, 03.12.2013. 16:55,

Prijavi neprimjeren komentar


  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Jedan od najmoćnijih saveznika protiv celulita

Jedite ga poslije obroka

Jedan od najmoćnijih saveznika protiv celulita

Jeste li znali da ananas štiti vaše srce i krvne žile? Ovo voće sadrži gotovo sve vitamine te 16 različitih...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Navike koje morate prekinuti da bi uspjeli smršati

Put do uspjeha

Navike koje morate prekinuti da bi uspjeli smršati

Ljudi sa viškom kilograma, tokom života su jednostavno razvili određene navike koje su ih dovele do takvog...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>4 razloga zašto vraćate izgubljene kilograme

Kad broj počne rasti

4 razloga zašto vraćate izgubljene kilograme

Bili ste na dijeti, zadovoljni ste gubitkom kilograma, taman ste se opustili, kad poslije par sedmica stanete...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)