1 1/1

Prolazi kroz sve zajedno sa klijentima

Nabacio kilograme kako bi motivisao klijente
Nabacio kilograme kako bi motivisao klijente

Da bi na najbolji mogući način motivisao svoje klijente, Adonis se i sam radikalno udebljao, te se pojavio sa čak 30 kilograma više. Pred njim su bili mjeseci držanja stroge dijete, kao i mnoštvo treninga koji jačaju mišiće i troše dodatne kalorije, topeći tako velike masne naslage. Sve to je uporedo očekivalo i njegove klijente.

"Treneri često zaborave na potrebe svojih klijenata, jer su zaokupljeni vlastitim tijelom. Važno je sebe staviti na prvo mjesto, ali jednako je bitno pomoći onima kojima je pomoć potrebna", dio je filozofije ovog trenera sa neobičnim pristupom.

Kako mu je posao sjajno krenuo, a klijenti zahvalni, otkrio je svoje planove o skoroj selidbi na Zapadnu obalu, gdje u suštini i jeste sjedište najboljih fitness centara, ali i veće prilike za razvijanje biznisa.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak