Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom - Body.ba

Nicole Eggert

Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom

Piše: Body.ba

Četvrtak, 02.08.2012.

Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom

Nicole Eggert kao Summer Quinn u Baywatch izdanju

Nicole poznata po ulozi prelijepe spasiteljke Summer Quinn, koja je bila jedna od glavnih uloga u hit seriji Baywatch, emitovane u periodu od 1992. do 1994. godine.

No, od tada, Nicole Eggert je rodila dvoje djece i trenutno nije ni sjena zgodne spasiteljke iz ranih devedesetih.

Danas četrdesetogodišnja glumica, krenula je na maraton u kojem ima samo jedan cilj - riješiti se kilaže koju je dobila nakon rođenja kčerke prošle godine.

Obučena u ljubičastu majicu i sivi šorc, bivša zvijezda je trenirala na ulicama Los Angelesa pod vodstvom profesionalne trenerice, a fotografi su pratili njen kompletan trening.

Nicole je trenirala sa malim bučicama, elastičnim konopcem, trčala je, ali pored teškog treninga, sve vrijeme se odlično zabavljala šaleći se sa trenericom, a kasnije i trenerom koji im se pridružio.

Od pojavljivanja u Baywatchu, rame uz rame sa Pamelom Anderson i Alexsandrom Paul, Nicole se konstantno borila sa kilažom, a 2010. godine se pojavila i u Celebrity Fit Clubu, nakon kojeg je uspjela vratiti formu.

Trenutno izdanje glumice je daleko od njenog vrhunca u hit seriji Baywatch

"Bila sam na naslovnicama nekih tabloida nakon što sam dobila na težini i to je za mene bilo strašno iskustvo", kazala je Nicole, koja je zatim dobila ponudu da se pojavi u pomenutom šou.

"Kada mi je došla ponuda, mislila sam da je to preveliki pritisak za mene, mislila sam da će me izvesti iz kuće i natjerati da treniram. Većinu svoje kilaže sam i dobila stalnim boravkom u kući i depresijom."

Nakon završenog šoua Nicole je bila prezadovoljna:

"Ponovo izgledam nevjerovatno dobro i ponovo se osjećam odlično", tada je kazala bivša zvijezda Baywatcha, koja je izdala i fitness DVD pod nazivom "Nicole Eggert's 21-Day Red Hot Bikini Body Makeover".

Sada, nakon drugog porođaja, Nicole se ponovo suočava sa starim problemom, te se ponovo odlučila za obračun sa kilažom, a za sada joj ide odlično, te planira nastaviti raditi sa trenerima.

"Nastavit ću raditi sa trenerima, zato što mislim da je to odlična motivacija i odlična zabava uz teške treninge", kazala je Nicole, te otkrila u čemu je problem, zbog kojeg je konstantno imala problema sa kilažom: "U danima kada ne mislite da trebate vježbati, tada bi ustvari i trebali najviše raditi na sebi", zaključila je bivša zvijezda.

Danas četrdesetogodišnja glumica, krenula je na maraton u kojem ima samo jedan cilj - riješiti se kilaže koju je dobila nakon rođenja kčerke prošle godine.

Nakon Baywatcha, Nicole Eggert nije dostigla sličan uspjeh, a to će zasigurno ostati njena životna uloga po kojoj je i dalje pamte.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Olivera Ugoči: Od običnog plika na ruci do kancera

Opasan podstanar

Olivera Ugoči: Od običnog plika na ruci do kancera

U sportu kojim se Olivera Ugoči (38) bavi nema udaraca, ali ima svakodnevnih treninga snage i izdržljivosti....Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Je li vrijeme da angažujete personalnog trenera?

Šest pokazatelja

Je li vrijeme da angažujete personalnog trenera?

Većina ljudi u teretani gledajući fitness trenera obično pomisle, "šta bi me taj uopšte mogao naučiti o...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>8 znakova upozorenja da unosite previše šećera

Pogrešna ishrana

8 znakova upozorenja da unosite previše šećera

Hrana sa šećerom u svom sastavu je nevjerovatno ukusna i svi oni koji kažu da to nije tačno - lažu. Međutim,...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)