Pet najomrženijih osoba u fitness centrima

Ne želite biti oni

Nakon što se ljudi izbore sa fazom borbe samih sa sobom i konačno uplate članarinu u fitness centru, članstvom i čestim posjećivanjem teretane, postaju  i sami dio institucije koja ima svoja pravila funkcionisanja.

Pet najomrženijih osoba u fitness centrima

Novajlijama treba određeno vrijeme da se prilagode i nauče ta pravila, ponajviše kroz primjere drugih osoba čije ponašanje će im s vremena na vrijeme zasmetati, što je najbolji vid učenja kako se ni sami ne trebaju ponašati kako ne bi smetali drugima. Pet takvih osoba je posebno omrženo među članovima fitness centara.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak