Gladni Bob Sapp: Zagrepčani jedva nahranili diva - Body.ba

Div od 159 kilograma

Gladni Bob Sapp: Zagrepčani jedva nahranili diva

Piše: Body.ba

Petak, 20.01.2017.

Legendarnog diva među borcima Boba Sappa, veoma dobro pamte svi koji su pratili MMA i slične kombinovane borilačke vještine proteklih decenija, a ovaj, s pravom rečeno, div, i dalje putuje po svijetu i zarađuje na osnovu slave stečene u ringu. Proteklih dana je posjetio prijestolnicu Hrvatske, odakle dolazi veoma zanimljiva priča.

Naime, ovaj div od 159 kilograma, koliko je imao kada je ušao na vrata jednog zagrebačkog restorana, angažovao je kompletnu ekipu koja radi za roštiljem da mu pripreme obrok kakav može zasititi jednog tako velikog čovjeka.

Sve je poprimilo epske razmjere, kada su iz ovog ugostiteljskog objekta objasnili šta je sve pojeo ovaj div, kroz smijeh dodajući da su srećom imali dovoljno mesa pa im nije zafalilo.

Na trpezi Bob Sappa se tako našla cijela plata sa oko 850 grama mesa, dvije lepinje, porcija šampinjona i porcija pomfrita. Zanimljivo da je zatim načeo i drugu, ali je ipak odustao zamolivši osoblje da mu ostatak spakuje za kasnije.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Šta piti kako bi se ubrzano riješili stomaka?

Pomoćnici na putu do form

Šta piti kako bi se ubrzano riješili stomaka?

Određena pića imaju snagu da unapređuju efekat topljenja masnoća u tijelu, i upravo zbog toga bi trebala biti...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Kako i gdje su nastale palačinke?

Omiljena poslastica

Kako i gdje su nastale palačinke?

Iako je teško odrediti kako su i gdje nastale palačinke, pouzdano se zna da su slične poslatice jeli stari...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Pet fantastičnih recepata sa whey proteinom

Nestvarno ukusni

Pet fantastičnih recepata sa whey proteinom

Svi koji su probali whey protein, itekako dobro znaju da se radi o jednoj od najukusnijih namirnica i da taj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)