Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger - Body.ba

Nevjerovatan oglas

Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger

Piše: Body.ba

Nedelja, 08.07.2018.

Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger

Najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu dobio je neočekivan udarac zahvaljujući jednom oglasu na planetarno poznatom internet oglasniku eBay. Poljoprivrednik Dave Alexander, jednostavno je objavio prodaju svog šest godina starog obroka koji i dalje nije razgrađen što bi bilo normalno za očekivati.

Radi se o hamburgeru sa listom sira za tost, a koji je inače poznao kao cheeseburger. Kupljen je kao obični proizvod McDonald'sa, a u kom je ovaj Kanađanin vidio odličnu priliku za pravljenje eksperimenta.

7. juna 2012. godine Alexander je poslao kćerku da mu kupi cheeseburger u McDonald'su, a nakon toga ga odložio kako bi provjerio tačnost mita o nekvalitetu tih prehrambenih proizvoda u koje nije ni sam vjerovao.

Tačno šest godina kasnije, hamburger kog u međuvremenu nije dirao zadržao je prilično normalan izgled. Logično, potpuno se osušio, sir je dobio smeđu boju, ali pomfrit i dalje izgleda odlično, pa on daje glavni dojam da se radi o svježe kupljenom proizvodu.

Rezultat svog eksperimenta ovaj Kanađanin prodaje na eBayu za 29,99 dolara, komentarišući da ga je "priroda odbila uzeti".

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>5 koraka do brzog skidanja masnih naslaga

Uspjeh bez promašaja

5 koraka do brzog skidanja masnih naslaga

Mnogi ljudi se pitaju kako skinuti masne naslage i upravo ta njihova dilema jedan je od ključnih dijelova...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Održan 3. trening na otvorenom "Izađi i treniraj"

Masovni trening

Održan 3. trening na otvorenom "Izađi i treniraj"

U subotu plato SCC-a u Sarajevu bio je centar dobrih vibracija. Po treći put održan je trening na otvorenom...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Boks i efekti koji ga čine perfektnom aktivnošću

Trening cijelog tijela

Boks i efekti koji ga čine perfektnom aktivnošću

Iako se radi o borilačkom sportu, treniranje boksa se smatra jednom od najboljih mogućih fizičkih aktivnosti...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)