Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger - Body.ba

Nevjerovatan oglas

Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger

Piše: Body.ba

Nedelja, 08.07.2018.

Priroda ga ne želi: Ovo je 6 godina star hamburger

Najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu dobio je neočekivan udarac zahvaljujući jednom oglasu na planetarno poznatom internet oglasniku eBay. Poljoprivrednik Dave Alexander, jednostavno je objavio prodaju svog šest godina starog obroka koji i dalje nije razgrađen što bi bilo normalno za očekivati.

Radi se o hamburgeru sa listom sira za tost, a koji je inače poznao kao cheeseburger. Kupljen je kao obični proizvod McDonald'sa, a u kom je ovaj Kanađanin vidio odličnu priliku za pravljenje eksperimenta.

7. juna 2012. godine Alexander je poslao kćerku da mu kupi cheeseburger u McDonald'su, a nakon toga ga odložio kako bi provjerio tačnost mita o nekvalitetu tih prehrambenih proizvoda u koje nije ni sam vjerovao.

Tačno šest godina kasnije, hamburger kog u međuvremenu nije dirao zadržao je prilično normalan izgled. Logično, potpuno se osušio, sir je dobio smeđu boju, ali pomfrit i dalje izgleda odlično, pa on daje glavni dojam da se radi o svježe kupljenom proizvodu.

Rezultat svog eksperimenta ovaj Kanađanin prodaje na eBayu za 29,99 dolara, komentarišući da ga je "priroda odbila uzeti".

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>10 efektnih načina pomoći kod bola u donjim leđima

Opcije olakšavanje boli

10 efektnih načina pomoći kod bola u donjim leđima

Bilo da je izazvan lošim savijanjem, dizanjem teških predmeta, strukturalnim ili nervnim problemima, bol u...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Da li ste u formi normalnoj za vašu životnu dob?

Kratkim testom provjerite

Da li ste u formi normalnoj za vašu životnu dob?

Optimalna tjelesna forma i sposobnosti ljudskog organizma, variraju tokom života i direktno ovise o životnoj...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Kako podići hormon rasta na prirodan način?

Pojačajte lučenje

Kako podići hormon rasta na prirodan način?

Hormon rasta (HGH) je androgeni hormon kog luči hipofiza, a čija se količina produkcije se mijenja tokom...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)