Kafa smanjuje obim grudi - Body.ba

Volite kafu?

Kafa smanjuje obim grudi

Piše: Body.ba

Srijeda, 13.11.2013.

Kafa smanjuje obim grudi

Kafa je bitan dio svakog našeg jutra, onda tek kada otvorimo oči i moramo brzo da se razbudimo kako bismo se spremili za još jedan radni dan. Zato je kafa jedan od najboljih instrumenata za buđenje u ranim jutarnjim satim. Američki naučnici su uradili istraživanja u kojima je dokazano da zloupotreba kafe umanjuje obim grudi kod žena.

Naučnici tvrde da pripadnice nježnijeg spola trebaju biti oprezne sa dozom kafe koju unose u svoj organizam, ako ne žele rizikovati i na taj način umanjiti obim grudi.

U istraživanjima je učestvovalo tri žene. Njihov zadatak je bio da piju kafu svaki dan. Razultati su iznenadili čak i ekspete kada su otkrili da koliko su kafe više pile volonterke, toliko su im se grudi više "topile".

Oni ističu da ako žena popije više od tri kafe dnevno, za kratko vrijeme će nositi broj manje grudnjaka. Podaci istraživanja ukazuju na to da obim grudi može da se smanji i do 17%. Istraživači su posebno obraćali pažnju na žene sa većim grudima kod kojih je razlika bila vidljiva.

Ako prirodno imate manje grudi, nemate razloga za brigu, jer na vas ovo ne utječe, jer je efekat vidljiv samo kod žena sa velikim grudima.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Savjeti šampiona koji će vas dovesti do zvijezda

Kada najjači savjetuju

Savjeti šampiona koji će vas dovesti do zvijezda

U svijetu bodybuildinga IFBB PRO takmičari su glavni momci, a oni koji zakorače na najveću binu i takmiče se...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Balerine otkrile trikove svog vitkog izgleda

Nije teško primijeniti

Balerine otkrile trikove svog vitkog izgleda

Svijet baleta zasniva se na mnoštvu standarda i striktnih pravila. Postoji čak i specijalna formula kojom se...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>5 recepata za zdrave tortilje

Zdravi zamotuljci

5 recepata za zdrave tortilje

Tortilje su jedan od najtraženijih i mnogima najdražih zdravih obroka. Ideja za njihovu pripremu je doslovno...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)