Potrošila 20.000 funti na grudi u četiri godine - Body.ba

Tek sad zadovoljna

Potrošila 20.000 funti na grudi u četiri godine

Piše: Body.ba

Utorak, 24.07.2012.

Potrošila 20.000 funti na grudi u četiri godine

Lindsay Walker je u roku od četiri godine potrošila skoro 20.000 funti da bi dobila seksi grudi kakve je uvijek željela.

Dvadesetsedmogodišnja Lindsay je cijeli život ostavila po strani samo da bi od malih 28A grudi, dobila ogromu veličinu G.

Prestala je izlaziti sa prijateljima, godinama nije otišla na odmor, a kupovala je samo hranu koja je na sniženju, kako bi ispunila svoj san. Ipak, nakon svih operacija i godina štednje, kaže da još uvijek nije zadovoljna veličinom.

"Volim ih sada, ali uopšte ne mislim da su tako velike. Još od malih nogu željela sam imati velike obline, ali imala sam male grudi. Bila sam veoma samokriična osoba i ljubomorna na osobe sa boljom figurom. Jako mi je teško padalo kada mi u šopingu neka haljina ne bi pristajala. Pored toga, u uvijek sam nosila push-up, pokušavajući podići grudi. Bila sam tako jadna", smatra Walkerova, koja pokušava objasniti svoju situaciju:

"Obećala sam sebi da ću za 21. rođendan dobiti prave grudi, međutim, kada mi je došao rođendan, jednostavno ih nisam mogla sebi priuštiti."

Prije i poslije operacija

Lindsay je odlučila pokopati svoje snove od napuštanju porodične kuće, kako bi mogla uštediti dovoljno za operaciju. Njen socijalni život je također trpio zbog sati prekomijernog rada.

Lindsay koja je rođena u Stockportu (Cheshire), kaže:

"Postala sam pustinak, jednostavno sam prestala izlaziti. Prijatelji bi mi zvonili i zvali me vani, ali ja sam jednostavno ostajala u kući. Također, nisam išla ni na godišnji odmor. Čvrsto sam odlučila osloboditi se svog dječačkog izgleda i izgledati više seksi."

Konačno, u 23. godini, skupila je dovoljno novca da plati svoju prvu operaciju u mančesterskoj klinici, ali nakon potrošenih 3.700 funti, Lindsay nije bila zadovoljna rezultatom.

Rekla je: "Još dok sam se vraćala sa operacije, znala sam da nisu dovoljno velike. Hirurg mi je rekao da se moja koža ne može dovoljno proširiti za veće impantate. Bila sam potpuno razočarana."

Nakon prve (3.700 funti) i druge (4.000 funti) operacije

Lindsay je odmah započela sa novom štednjom, te je već godinu dana kasnije bila ponovo na operacionom stolu, a zanimljivo je to što su je svi ljudi iz njene okoline podržavali:
"Niko me nije kritikovao, čak ni mama koja me je potpuno podržavala. Znala je koliko mi to znači. Nijedna moja prijateljica nije imala implantate, jer im nisu ni trebali - sve su imale prirodne grudi perfektne veličine."

Otišla je u drugu kliniku, u kojoj je ostavila novih 4.000 funti, kako bi dobila D veličinu, no i nakon druge operacije, bila je razočarana.

Nažalost, ni nakon druge operacije Lindsay nije bila zadovoljna, pojašnjavajući svoj problem:
"Nisu bile dovoljno pune na vrhu. Imala sam D veličinu, ali jednostavno nisu izgledale dobro. Zbog toga što su bile tako pune na dnu, bradavice su otišle previsoko. Uvijek su bile pri vrhu grudnjaka, što je bilo zaista smiješno. Istog trenutka sam znala da ću morati ponovo na operaciju."

Naredne godine je zakazala novi termin operacije na istoj klinici, i potrošila nove 4.000 funti kako bi dobila E veličinu.

Kao i prethodnih puta, ponovo je bila razočarana rezultatom:

"I dalje mislim da nisu dovoljno velike i da stoje prenisko, željela sam da budu veće. Vratila sam se u kliniku nakon nekoliko mjeseci, tražeći novi termin za operaciju, no oni su odbili. Niko nije mogao da razumije zašto nisam sretna zbog veličine."

Nakon treće (4.000 funti) i četvrte (7.500 funti) operacije

Nakon mjeseci potrage za klinikom koja će pristati da joj uradi novo povećanje grudi, konačno je pronašla doktora u SAD-u, koji ne da bi joj samo ugradio veće implantate, već bi i korigovao problem sa bradavicama, koje nisu stajale na mjestu na kojem bi Lindsay željela.

Za ova operaciju i avionske karte do Floride, trebalo joj je 7.5000 funti.

"Kada sam se probudila nakon operacija, bila sam sretnija nego ikada. Sviđale su mi se moje nove 28G grudi. Konačno sam imala veličinu, poziciju i oblik kakve sam željela.

Njen dečko Matty, joj je sve vrijeme pružao punu podršku:

"Matty me je zaista podržavao. Ja nisam tip osobe kojoj se može reći šta će raditi, tako da me nikada nije ni pokušao zaustaviti, i znao je koliko mi to znači."

"Sada se apsolutno divim svojim grudima. Imam široka ramena, tako da puno bolje izgledam sa većim grudima. Sada sam u mogućnosti da nosim seksi odječu i iskazujem svoje obline. Sada mogu ići na plažu bez postavljenog bikinija. Jako sam ponosna na svoje grudi i sa njima privlačim mnogo više pažnje."

Ipak, pored svih problema koje tako velike umjetne grudi nose sa sobom Lindsay priznaje da bi se ponovo mogla odlučiti za posjetu estetskom hirurgu:

"Svaka od njih teži po nekoliko kilograma, tako da spavanje zna biti dosta neudobno, zato nosim grudnjak i kada spavam, jer mi olakšava. Također razmišljam o izumu ležaljki sa dvjema rupama, jer mi je praktično nemoguće sunčati se ležeći na prsima."

"Ne trenutno jer mi se sviđa trenutna veličina, ali ako budem imala djecu, i to bude uticalo na moje grudi, uradit ću novu operaciju. Nikad ne recite nikad, ali ja sam konačno zadovoljna sa svojim tijelom. Bio je to dug proces, ali ne bih ništa mijenjala. Ja nisam ovisnik o estetkoj hirurgiji, ali bih preporučila svakoj ženi da naprave operaciju, kako bi se osjećale kao što se ja sada osjećam - veće grudi čine da se osjećate više seksi".

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>4 ideje za doručak sa zobenim pahuljicama

Postat će vam omiljene

4 ideje za doručak sa zobenim pahuljicama

Nutricionisti decenijama unazad pokušavaju da nas ubjede kako je ovo najbolji mogući obrok sa kojim možemo...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>BORN2SKI  - Sve je spremno za skijaški spektakl

Više od 120 učesnika

BORN2SKI - Sve je spremno za skijaški spektakl

Bjelašnica će u periodu od 22. do 25. februara 2018. godine biti domaćin prvog izdanja BORN2SKI festivala...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Afte - Top načini da ih se riješite

Bolna pojava

Afte - Top načini da ih se riješite

Afte su male, bolne i recidivirajuće lezije, koje se najčešće pojavljuju na pomičnim dijelovima sluznice usne...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)