1 1/3

Bicepsi od 50 cm koji se muče sa tegovima od desetak kilograma

U želji za ogromnim mišićima su uništili tijela
U želji za ogromnim mišićima su uništili tijela

Veliki obim mišića znak je snažnih izazova kojima se njihova vlakna izlažu uz stalni unos velikih količina kvalitetne hrane koja predstavlja gorivo i gradivnu materiju za njihovo povećanje. 

Veliki mišići su jasan pokazatelj i njihove snage, a sve to, naravno, naravno važi samo ukoliko se ne radi o "uljnim mišićima" koji mogu biti rekordno veliki, a istovremeno slabiji od mišića dječaka.

U nastavku pogledajte neke od najkatastrofalnijih primjera korištenja ulja za kog će kako bodybuilderi, tako i svi stručnjaci, pa i "obični" normalni ljudi reći da je bolje da nikada nije ni izmišljeno.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak