1 1/5

1. Potreba za trenerom poziranja

Pred prvo takmičenje u životu: 5 neophodnih stvari
Pred prvo takmičenje u životu: 5 neophodnih stvari

Takmičari koji imaju trenera za poziranje, u ogromnoj su prednosti nad ostalima. Činjenica je da na YouTubeu postoje detaljna objašnjenja svake od poza, ali kada se dobiju savjeti od osobe koja je već sve to prošla i sama, nastup obično biva mnogostruko bolji.

Želite istaknuti svoje najbolje strane i istovremeno prikriti slabosti, sve to je dio umjetnosti zvane bodybuilding poziranje. Ipak, moguće je i bez trenera sve to odraditi na kvalitetan način, ali naglasak je na tome da se poziranje ne uči brzo, a pravi ogromne razlike među takmičarima koji stoje ispred žirija i publike.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak