1 1/4

Promjena pristupa i uklapanje tri treninga listova u sedmični plan

Put do masivnih listova: Trening program
Put do masivnih listova: Trening program

Prvo i osnovno što treba promijeniti u glavi vezano za razvoj listova kao jedne od manjih grupa mišića je to da se slobodno mogu vježbati i više puta sedmično. Dva do tri puta bi u takvim okolnostima trebalo biti optimalno za pokretanje napretka.

Također, bitno je napomenuti da skoro svi vježbanje listova ostavljaju za samu završnicu treninga nogu kada je već evidentna iscrpljenost, pa osobe koje imaju nedovoljno razvijene listove u odnosu na ostale grupe mišića, i u tom pogledu mogu napraviti poboljšanje vježbajući listove ranije.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak