Najbolji savjeti kako do top forme u novoj godini

Novogodišnje odluke

Kraj kalendarske godine i početak nove, za ljude obično predstavlja okretanje novog lista i priliku za pisanje novog poglavlja u životu. Tim vođena, većina ljudi barem podsvjesno zacrta određene ciljeve koje žele ostvariti u predstojećih 365 dana. 

Najbolji savjeti kako do top forme u novoj godini

Prema stanju u fitnes centrima, koji se početkom januara nose sa pravom navalom novih članova, odluke o popravljanju tjelesne forme i dovođenja izgleda u red, jako se često nalaze na listama prioriteta u novoj godini.

Svjesni toga, želimo podržati takve odluke i sljedećim savjetima barem malo pomoći da se ti ciljevi ispune, te da se zavoli i zadrži novi životni stil.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak