Imala je 127kg - danas izgleda kao foto model - Body.ba

Majka četvero djece

Imala je 127kg - danas izgleda kao foto model

Piše: Selma

Subota, 17.02.2018.

Imala je 127kg - danas izgleda kao foto model

Rachel Ford (44), majka iz Coventry-a doslovno se prepolovila i smršala 60kg. Rachel je smršala sa 127kg na 67kg nakon rođenja njenog drugog sina Williama, i uspjela je zadržati tu težinu nakon trećeg djeteta, djevojčice Elizabeth.

Kada je nosila četvrto dijete, Bertie. Počela je ponovo da se deblja. Za vrlo kratko vrijeme počela je nositi veličinu XXL. Odlučila je da jednom i zauvijek smrša na svoju željenu težinu. Vrlo odlučna u tome da smrša, Rachel je pitala svog supruga Jima da je fotografiše u kupaćem kostimu kako bi je to potaklo u akciji.

Nezadovoljna svojim ftografijama, odlučila je da krene u akciju, prestala je da jede kinesku hranu, a unijela je u svoju prehranu puno povrća i hrane sa proteinima. U roku od godinu dana ova majka smršala je ponovo 60kg.

Kao nagradu za sav trud Rachel je odlučila da se slika u seksi izdanju - U bikiniju i donjem vešu, kako bi imala motivaciju za daljnji put. Rachel je pretila od svoje 16 godine, tada je jela samo čokoladne štapiće, kolače, i čips svaki dan. Njeni prijatelji nisu mogli vjerovati koliko je msršala i da je to zapravo ona, dobila je jako puno komplimenata na njen račun koji govore da izgleda nevjerovatno.

Rachel kaže da se osjeća kao da se ponovo rodila. "Osjećala sam se nevjerojatno kad sam skinula kilograme. Mogla sam trčati za djecom bez da se zadišem i ući u odjeću koju nisam mogla nositi više od godinu dana". Ona kaže da će je njene seksi slike motivisati da i dalje radi na sebi. "Tako sam ponosna na ono što sam postigla, i što sam se počela zdravo hraniti i vježbati." - Kaže Rachel. Ona nikad više neće dozvoliti da je slatkiši i loša hrana vrate nazad u ženu koja je nekad bila.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Demi Lovato: Nikoga ne treba tjerati na mršanje

Slavna pjevačica odlučna

Demi Lovato: Nikoga ne treba tjerati na mršanje

Nakon što je javno priznala da odustaje od dijeta i stalnog proganjanja same sebe radi održavanja idealne...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Ona je najljepša supruga fudbalera na SP-u

Vatrena pratnja

Ona je najljepša supruga fudbalera na SP-u

Mediji su već usvojili termin WAG (wives and girlfriends, žene i djevojke) i sada licitiraju koje su to...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Jennifer Lopez čini čuda u teretani u 49. godini

Nevjerovatno tijelo

Jennifer Lopez čini čuda u teretani u 49. godini

Jennifer Lopez ubrzo će napuniti 49 godina, a i dan danas izgleda vrhunski.Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Saznajte kako izgledati bolje na slikama sa odmora

Bez obzira na kilažu

Saznajte kako izgledati bolje na slikama sa odmora

Prije nego što postanete ljubomorne na djevojke koje odlično izgledaju na fotkama sa ljetnog odmora, saznajte...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)