Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama! - Body.ba

Više nema problema

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Piše: Selma

Petak, 11.05.2018.

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Možda živimo u vremenu kada se jako cijeni dobro sjajilo, ali to ne znači da smo mat tekuće ruževe stavili sa strane. Oni su napravili pravu revoluciju na tržištu jer su omogućili što nijedan ruž prije nije - doslovno kompletno mat usnice.

Uz to na usnama traju do preksutra - uz njih jedeš i piješ, praktički nemaš potrebe za popravljanjem, možeš se ljubiti, ne trebaš koristiti olovku za usnice, dovoljno je malo ruža da se našminkaš... prednosti je pregršt! No što s najvećim i pritom super očitim nedostatkom - suhoćom?

Neki ni ne mogu nositi tekuće ruževe jer im jednostavno previše isušuju usnice i dovode do nastajanja mikro-ranica. Ipak postoji trik s kojim bi ga i najveći mrzitelji ove formule možda zavoljeli - bademovo ulje. Do tog otkrića je sasvim slučajno došla jedna make up obožavateljica na Twitteru. "Kada sam bila pri kraju svog najdražeg tekućeg ruža od Stile, ukapala sam u bočicu nekoliko kapljica bademova ulja čisto da vidim kako će se formula ponašati. Na kraju je ispalo da ga puno više preferiram s uljem!" - napisala je.

Korisnica je izjavila kako dodavanjem ulja tekući ruž praktički uopće ne gubi na intenzitetu mat finiša, ali da se ni postojanost formule ne mijenja - on ostaje dugotrajan, a tek se djelomično prenosi na, primjerice, čašu nakon konzumiranja pića.

Pitaš se gdje nabaviti bademovo ulje? Možete ga pronaći u drogerijama ili prodavnicama sa bio hranom. Ovo je fora koju ćemo zasigurno što prije isprobati!

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>CrossFit 500: Izazov samo za najspremnije

Snaga i izdržljivost

CrossFit 500: Izazov samo za najspremnije

CrossFit kao disciplina je osmišljen kako bi istovremeno pomicao granice snage i izdržljivosti, te proizvodio...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)

>Prženje više puta na istom ulju - zašto je opasno?

Dva ili više puta

Prženje više puta na istom ulju - zašto je opasno?

Korištenje istog ulja za prženje dva ili više obroka je jedan od najgorih poteza koji se mogu napraviti u...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Šta je vježbanje, a šta treniranje?

Postoji razlika

Šta je vježbanje, a šta treniranje?

Došao je taj dan. Dan kada ste konačno odlučili da ćete se aktivirati. Istražili ste na internetu koje vježbe...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)