Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama! - Body.ba

Više nema problema

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Piše: Selma

Petak, 11.05.2018.

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Možda živimo u vremenu kada se jako cijeni dobro sjajilo, ali to ne znači da smo mat tekuće ruževe stavili sa strane. Oni su napravili pravu revoluciju na tržištu jer su omogućili što nijedan ruž prije nije - doslovno kompletno mat usnice.

Uz to na usnama traju do preksutra - uz njih jedeš i piješ, praktički nemaš potrebe za popravljanjem, možeš se ljubiti, ne trebaš koristiti olovku za usnice, dovoljno je malo ruža da se našminkaš... prednosti je pregršt! No što s najvećim i pritom super očitim nedostatkom - suhoćom?

Neki ni ne mogu nositi tekuće ruževe jer im jednostavno previše isušuju usnice i dovode do nastajanja mikro-ranica. Ipak postoji trik s kojim bi ga i najveći mrzitelji ove formule možda zavoljeli - bademovo ulje. Do tog otkrića je sasvim slučajno došla jedna make up obožavateljica na Twitteru. "Kada sam bila pri kraju svog najdražeg tekućeg ruža od Stile, ukapala sam u bočicu nekoliko kapljica bademova ulja čisto da vidim kako će se formula ponašati. Na kraju je ispalo da ga puno više preferiram s uljem!" - napisala je.

Korisnica je izjavila kako dodavanjem ulja tekući ruž praktički uopće ne gubi na intenzitetu mat finiša, ali da se ni postojanost formule ne mijenja - on ostaje dugotrajan, a tek se djelomično prenosi na, primjerice, čašu nakon konzumiranja pića.

Pitaš se gdje nabaviti bademovo ulje? Možete ga pronaći u drogerijama ili prodavnicama sa bio hranom. Ovo je fora koju ćemo zasigurno što prije isprobati!

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Optimalno trajanje treninga od 30 do 40 minuta

Evo i zašto

Optimalno trajanje treninga od 30 do 40 minuta

Mnogi ljudi se pitaju koliko je optimalno trajanje treninga za maksimum efikasnosti, kako na sam rast mišića,...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Bezglutenski muffini bez šećera

Nutribullet ekstraktor

Bezglutenski muffini bez šećera

Griz je poslastica našeg djetinstva i malo nas je koji ga nismo sa slašću jeli. Ova varijanta griza je nešto...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>9 najboljih vježbi koje sigurno ne radite

Nove ideje

9 najboljih vježbi koje sigurno ne radite

Fitness stručnjaci strogo preporučuju dorađivanje i mijenjanje trening programa svakih 4 do 6 sedmica, a sve...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)