Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama! - Body.ba

Više nema problema

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Piše: Selma

Petak, 11.05.2018.

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

Možda živimo u vremenu kada se jako cijeni dobro sjajilo, ali to ne znači da smo mat tekuće ruževe stavili sa strane. Oni su napravili pravu revoluciju na tržištu jer su omogućili što nijedan ruž prije nije - doslovno kompletno mat usnice.

Uz to na usnama traju do preksutra - uz njih jedeš i piješ, praktički nemaš potrebe za popravljanjem, možeš se ljubiti, ne trebaš koristiti olovku za usnice, dovoljno je malo ruža da se našminkaš... prednosti je pregršt! No što s najvećim i pritom super očitim nedostatkom - suhoćom?

Neki ni ne mogu nositi tekuće ruževe jer im jednostavno previše isušuju usnice i dovode do nastajanja mikro-ranica. Ipak postoji trik s kojim bi ga i najveći mrzitelji ove formule možda zavoljeli - bademovo ulje. Do tog otkrića je sasvim slučajno došla jedna make up obožavateljica na Twitteru. "Kada sam bila pri kraju svog najdražeg tekućeg ruža od Stile, ukapala sam u bočicu nekoliko kapljica bademova ulja čisto da vidim kako će se formula ponašati. Na kraju je ispalo da ga puno više preferiram s uljem!" - napisala je.

Korisnica je izjavila kako dodavanjem ulja tekući ruž praktički uopće ne gubi na intenzitetu mat finiša, ali da se ni postojanost formule ne mijenja - on ostaje dugotrajan, a tek se djelomično prenosi na, primjerice, čašu nakon konzumiranja pića.

Pitaš se gdje nabaviti bademovo ulje? Možete ga pronaći u drogerijama ili prodavnicama sa bio hranom. Ovo je fora koju ćemo zasigurno što prije isprobati!

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Kako probiti svoju granicu na bench potisku?

Rušenje platoa

Kako probiti svoju granicu na bench potisku?

Da bi mišići rasli i cijela tjelesna kompozicija napredovala, neophodno je iz treninga u trening povećavati...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>10 namirnica uz koje ćete izgubiti višak kilograma

10 najboljih

10 namirnica uz koje ćete izgubiti višak kilograma

Veoma je važno znati da nisu sve kalorije kreirane podjednako, te da različite namirnice prolaze kroz...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Šta je alopecija i kako je liječiti?

Zašto gubite kosu?

Šta je alopecija i kako je liječiti?

Neki ljudi doživljavaju gubitak kose, što je poznato kao alopecija, i to je stanje kroz koje mnogi ljudi...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)