15 najboljih namirnica za borbu protiv sala

Istopite masne naslage

Odabir hrane koja se unosi u organizam, direktno je vezan za način funkcionisanja tijela i u konačnici za sam krajnji izgled i tjelesnu formu. Stoga, sve osobe koje imaju problema sa viškom masnih naslaga, a statistički gledano takvih je većina na našem podneblju, morale bi za svoje obroke birati namirnice koje ne samo da neće poticati taloženje dodatnih količina sala, već imaju suprotan efekat i uz gradnju mišića pomažu topljenju naslaga.

Budući da se među preporučenim namirnicama nalazi čak 15 njih, svi oni koji žele poraditi na svojoj tjelesnoj formi, trebali bi svoje obroke temeljiti upravo njima i njihovim kombinacijama.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak