One su najzgodnije žene starije od 40 godina, čak ni za Salmu Hayek nije bilo mjesta

Na vrhu Jennifer Lopez

Godine su nekada zaista samo broj, naročito se to odnosi na žene koje su fanovi izabraliu za "najzgodnije žene starije od 40 godina".

Mnoge mlađe djevojke mogu da pozavide ovim damama. Istina, svijet ostaje na mladima, no svakako je lijepo što u njemu postoje i one starije i zgodne žene koje prkose godinama i za njih obično govore da su "vječno mlade".

Britanski portal Glowday je ove godine proveo anketu s pitanjem ko su najzgodnije zvijezde starije od 40 godina.

Zanimljivo da na listi nije bilo mjesta za neke 40+ ljepotice kao što su Sofia Vergara, Cindy Crawford ili Salma Hayek.

Naomi Campbell

Naomi je nekada krasila svjetske modne piste, a danas je u 50. godini sinonim za seksipilnost i ljepotu. Godine prolaze, ali ona ostaje jednako lijepa i privlačna.

Britanska manekenka, glumica, pjevačica i poslova žena je karijeru počela sa samo 15 godina, te je u posljednja četiri desetljeća postala jedna od najprepoznatljivijih i najtraženijih modela na svijetu.

I njena prošlost je bogata i sadržajna, ali jedno je sigurno - ne postoji muškarac na svijetu kojem nije barm jednom zastao dah nakon što ju je ugledao na TV-u ili internetu.

Victoria Beckham

Poput gore nabrojanih, i Victoria je neizostavna na mnogim listama kada govorimo o savršenim ženama, bilo to da se radi o mlađim ili starijim osobama.

Decenijama supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama izgleda dobro, a neki kažu da je poput vina i da je sve bolja što više stari. Trenutno ima 46 godina i uvjereni smo da će još decenijama izgledati neodoljivo za muškarce širom svijeta.

Kim Kardashian

Kim je tek ušla u 40-e, ali ona je zasluženo na ovoj listi i visoko pozicionirana. Njen najveći 'adut' su njena velika stražnjica i oblike kakvima se ne mogu mnoge žene pohvaliti.

Dobila je 31 posto glasova publike u ovoj anketi. Ona je izuzetno popularna u cijelom svijetu, a mediji maltene svakog sata nešto objave u vezi nje. Prvi put je privukla pozornost kao prijateljica i stilistica slavne Paris Hilton, ali je posebno postala popularna 2007. godine kada je objavljena njena snimka seksa sa tadašnjim dečkom Rayom J.

Jennifer Aniston

I drugo mjesto rezervisano je za damu imena Jennifer. Radi se o Jennifer Aniston, kojoj eto pripada čast da bude druga najzgodnija 40+ žena na svijetu, mada se ova popularna američka glumica nalazila na stotinama lista najljepših i najzgodnijih žena i uglavnom bude u vrhu.

Svi je se najradije sjećaju iz popularne serije "Prijatelji", a kako godinama ostaje vjerna određenoj vrsti izgleda i frizure, tako je publika još više obožava.

Jennifer Lopez

Prvo mjesto pripalo je svima omiljenoj Jennifer Lopez. Latino ljepotica uvjerljivo je odnijela pobjedu u anketi.

Popularna pjevačica ima čak 183 miliona pratitelja na društvenoj mreži Instagram i tamo svakodnevno objavljuje fotografije koje su najbolji primjer zbog čega su svi toliko ludi za njom.

Godine lete, Jennifer ima 52. Rođena je 24. jula 1969. godine u New Yorku. Osim što pjeva, glumila je u nekoliko filmova, a zanimljivo da je visoka svega 164 cm.

Imaju 40+, ali izgledaju savršeno: Ovo su najzgodnije starije žene!

Podijeli članak