Najpopularnije i najzgodnije: Top 10 fitnes modela

Najzgodnije fitnes dame

Kako društvene mreže nemaju ograničenja kada je u pitanju sticanje popularnosti, tako nije nikakvo čudo što se određeni broj "fitnes ljepotica" pretvorio u prave planetarne zvijezde, a sve zahvaljujući objavama fotografija i ostalog zanimljivog sadržaja na Instagramu i sličnim mrežama.

Djevojke koje su zahvaljujući ovisnosti o treninzima svoja tijela dovele do savršenstva, svakodnevno predstavljaju dozu inspiracije za milione drugih osoba, koje tek otkrivaju čari dobrog osjećaja u sopstvenoj koži. Među korisnicama popularne mreže za razmjenu fotografija Instagram, posebno se izdvajaju imena modela perfektno istreniranog tijela, od kojih se svaka može pohvaliti sa milionskom bazom fanova.

Alicia Marie

Autorica "Booty Bible", djela koje pomaže damama širom svijeta da svoje pozadine dovedu do savršenstva Alicia Marie, vlasnica je i jako gledanog YouTube fitnes kanala. Instagram je počela osvajati krupnim koracima, a do sada se može pohvaliti sa 72,6 hiljada fanova čija baza enormno raste.

Abbie Burrows

Takmičarka s PRO kartom IFBB-a Abbie Burrows, jedna je od dama koje se takmiče u Bikini pro kategoriji, a koja istovremeno svijet ostavlja zadivljen svojom figurom. Pored ostalih društvenih mreža, na Instagramu je trenutno prati 39,5 hiljada osoba.

Caitlin Rice

Atraktivna fitnes dama koja svoje "online" savjete i programe ishrane i treninga dobro naplaćuje, istovremeno ima veliku bazu fanova. Caitlin Rice trenutno prati 811 hiljada fanova.

Jen Selter

Za vlasnicu najatraktivnije pozadinu na svijetu, manje-više su svi čuli. Fitnes senzacija rođena 1993. godine Jen Selter, ima nevjerovatnu bazu fanova na Instagramu od preko 6,5 miliona osoba!

Nikki Blackketter

Dama koja sebe opisuje kao "YouTubera", fitnes osobu koja formu održava ličnim fleksibilnim dijetama, fitnes savjetnicom, sportašicom i svjetskom putnicom, ima svoju internet stranicu na kojoj je sve o njoj moguće naći. Nikki Blackketter na Instagramu prati 496 hiljada fanova.

Paige Hathaway

Više nego atraktivna Paige Hathaway, fitnes djevojka je čije lice i tijelo se našlo na brojnim naslovnicama poznatih magazina. Ona je jedna od onih zgodnih dama koje su svoju dobru genetiku i veliko fitnes znanje dobro unovčile, a posebno može biti zahvalna armiji svojih fanova, kojih na Instagramu ima 2,2 miliona.

Brittany Renner

Fitnes model čije se ime u američkim medijima često provlači i u kontekstu romanse s NFL zvijezdom Colinom Kaepernickom, koji je otac njenog djeteta, posebno divljenje izaziva svojim isklesanim tijelom i sveukupno jako privlačnom figurom. Brittany Renner na Instagramu prati 873 hiljada osoba.

Svetlana Bilyalova

Fascinantni ruski model Svetlana Bilyalova, sa svoje 23 godine proživljava dane najveće popularnosti, što najbolje oslikava njen Instagram profil kog prati 2,2 miliona ljudi. 

Alice Matos

Bikini fitness takmičarka Alice Matos, jedna je u nizu od dama koje imaju milionsku bazu fanova iza sebe. Sam njen Instagram profil prati 1,2 miliona ljudi, što joj pruža fantastičnu mogućnost zarade kroz sponzorske ugovore, baš na način kakvim i ostale dame sa ove liste zarađuju ogromne svote novca.

Michelle Lewin

Kada bilo koja osoba ima 4,9 miliona fanova, to je najbolji pokazatelj do kojeg je nivoa savršenstva dovela posao s kojim se bavi. Atraktivna Michelle Lewin u stvari radi tako što sa svojim tijelom pomiče granice atraktivnog, objavljuje fotografije i snimke, te tako zarađuje velike novce. Prema broju sljedbenika ona definitivno spada među najatraktivnije fitnes dame.

Podijeli članak