Top 10 najuspješnijih fitnes modela u 2015. godini

Godina u kojoj su uspjele

Ne postoji osoba koja ne bi željela izgledati besprijekorno i biti u top formi, samo što iz niza razloga nisu svi sposobni da to ostvare. Iz dana u dan se pojavljuju osobe koje su uspjele svoje ciljeve pretvoriti u stvarnost, te se izdvajaju iz mase i postaju uzori milionima.

Tako se i među ženskim fitnes modelima i tokom protekle godine posebno istaklo deset dama, dama koje su stekle ogromnu popularnost i počele zarađivati velike novce upravo promovišući zdravi i aktivni način života. Proteklu 2015. godinu, ove djevojke će posebno pamtiti po uspjesima.

1. Alicia Marie

Veoma nadareni fitnes model i autor, a kroz zasluženo pojavljivanje u Graffiti Xtreme Shorts, Lowrise Mini Shorts i Graffiti Sport Bandu, njena popularnost je protekle godine dosegla planetarne razmjere. 

2. Jennifer Nicole Lee

Američki fitnes ekspert i slavna trenerica sa talentom koji je uz fantastičan izgled doveo do toga da postane najveći prodajni autor i međunarodna fitnes zvijezda. Predsjednica je JNL wordlwide korporacije i čak kao majka dvoje djece ponosna vlasnica titule Miami Beach Baby.

3. Jamie Eason

Jamie Eason je poznato ime u svijetu takmičenja fitnes modela. Tačnije, ona je svjetska prvakinja, što joj osigurava posebno veliku pažnju prilikom izdavanja djela u kojima savjetuje druge žene kako da dostignu svoje fitnes ciljeve. Uz sve to, omiljena je i objektivima fotografa brojnih poznatih magazina.

4. Ava Cowan

Još jedna fitnes profesionalka, koja osim profesije fitnes trenerice radi i kao glumica i model. Dolazi sa Floride i potpredsjednica je odjela za poslovne odnose Divine Nutrition Porudctsa.

5. Natalia Muntean

Ona se smatra jednim od najuspješnijih fitnes modela i fitnes govornica na svijetu. Radi se o prirodnoj ljepotici sa zvanjem nutricionistkinje, koja kao uspješan poduzetnik zarađuje i kao pisac o temama fitnesa i ishrane.

6. Kim Dolan Leto

Ova izuzetno uspješna žena je direktor odjela porodičnog zdravlja pri Međunarodnoj asocijaciji društvene sigurnosti (ISSA). Važi za priznatog fitnes stručnjaka, a kao govornik, pisac i profesionalni sportista, autorica je priznatog djela "F.I.T.".

7. Marzia Prince

Kao jedan od najkompletnijih fitnes i bikini modela na Planeti, Marzia Prince se također smatra veoma uspješnom stručnjakinjom u pitanju ishrane, fitnesa, zdravlja i mode. Dobitnica je brojnih priznanja na fitnes takmičenjima.

8. Mindi Smith

Ova 25-godišnjakinja iz Los Angelesa, specijalizovala se za pitanja mršanja i kao nutricionistkinja i sama je u sportskom smislu zabilježila brojne velike uspjehe na bini.

9. Kiana Tom

Dobro poznato lice sa TV-a, Kiana Tom je voditeljica, glumica i fitnes stručnjak, koja je poznata po svojim strogim fitnes režimima.

10. Jelena Abbou

Lična fitnes trenerica, figure takmičarka i model, Jelena Abbou je već do sada izgradila zavidnu karijeru zahvaljujući kojoj je postala poznata u SAD-u, pa i mnogo šire.

Podijeli članak