Ljepša strana NFL-a: Top 10 cheerleadersica

Najvruće navijačice

Možda je američki fudbal čista nepoznanica na Starom kontinentu, ali u SAD-u važi za najpopularniju sporednu stvar koja prema finansijskim izvještajima predstavlja timski sport koji obrče najviše novca, i čijim velikanima samo dva nogometna kluba mogu parirati u finansijskom smislu. Da Amerikanci znaju napraviti kompletan ugođaj, najbolji dokaz su i djevojke koje sve pauze čine jednako zanimljivima kao i sami mečevi.

Naravno, riječ je o čuvenim cheerleadersicama, atraktivnim djevojkama koje prate svaku NFL ekipu, a koje su toliko interesantne javnosti da važe za velike zvijezde o čijoj ljepoti i privlačnosti se raspravlja baš kao i o samim nastupima timova. U nastavku možete provjeriti kako izgleda izbor deset najatraktivnijih cheerleadersa za sezonu 2015/16.

1. Ashley Si - Houston Texans

Drugu godinu u cheereaders ekipi Houston Texansa, Ashley Si je djevojka koja važi za pravu miljenicu publike. Ima 20 godina i pored nastupa u cheeleaders timu radi kao lizing agent.

2. Zoe - Seattle Seahawks

Studentica Portland State univerziteta, plavokosa Zoe već treću godinu čini najjaču kariku cheerleaders tima Seattle Seahawksa. 

3. Masako – Washington Redskins

Sa korijenima koje vuče iz Japana, članica cheerleaders tima Washington Redskinsa, u rodnom Kobeu je diplomirala Englesku književnost, a zatim se doselila u SAD. Tri godine je članica cheereaders tima Redskinsa.

4. Loreal – Cincinnati Bengals

Prošlogodišnje pojačanje cheereaders tima Bengalsa, Loreal inače radi kao agentica prodaje, te studira kriminalistiku.

5. Jenna – Dallas Cowboys

Velika zvijezda ljepše strane Dallas Cowboysa, 21-godišnja je veteranka tima Jenna. Ona je već četiri godine vjerna pratilja tima, te uz to studentica biznis administracije.

6. Sara B – St. Louis Rams

Studentica Univerziteta u Missouriju na odsjeku za medicinske sestre, Sara je drugu godinu članica cheereaders tima St. Louis Ramsa, te važi za jednu od najatraktivnijih NFL djevojaka.

7. Alexis – Kansas City Chiefs

Terapsistkinja i studentica Cincinnati univerziteta u Ohiou, Alexis je i članica pratilja Kansas City Chiefsa već drugu godinu zaredom.

8. Mandi – Philadelphia Eagles

Među cheerleadersice Eaglesa, Mandi je stigla prije tri godine. Završila je smjer elementarne matematike na West Chester univerzitetu i radi kao nastavnica.

9. Melissa – Dallas Cowboys

Još jedna atraktivna dama koja predstavlja cheerleadersice tima Dallas Cowboysa, studentica je mašinstva, koja već dvije godine pauze NFL mečeva čini krajnje zanimljivim muškom dijelu publike.

10. Heidi – New Orleans Saints

Impresivna Heidi, petu godinu već je miljenica navijača NFL momčadi New Orleans Saintsa. Diplomirala je kineziologiju, te bez ikakve sumnje važi za jednu od najvećih zvijezda kluba.

Podijeli članak