Erin McGregor - sestra poznatog borca

Irska ljepotica

Erin McGregor je sestra pznatog irskog borca Conora McGregora. Conor nije jedini od McGregorovih koji uživa trošiti vrijeme u teretani. Erin je najstarija McGregorova sestra, a prethodno se natjecala kao bodybuilder i fitness model.

Kaže da je bila potpuno naivna kada je krenula na bodybuilding scenu, jer je potrebno mnogo se žrtvovati. I tek nakon što se počela natjecati, jednog dana se okrenula mami i rekla : "Sada uistinu shvatam kako Conor teško radi."

Erin McGregor

Erin se nije natjecala od 2013. godine i ne zna hoće li se vratiti sportu. Tvrdi da je puno kritika na sceni i da to može biti jako teško. "Nakon nekoliko mjeseci treninga, neko vam govori da vaše noge nisu dovoljno velike, da vaše ruke nisu dovoljno velike, da niste dovoljno dobri."

Erin McGregor

Radila kao frizer u Dublinu i ona je bila odgovorna za Conorove frizure. Tada je jednom izjavila - "Svi vole Conorove frizure i mnogi muškarci žele takve frizure, sjajno je što mogu izraziti svoju kreativnost kroz njega."

Erin McGregor

Erin se veže za puno lijepih stvari u životu, kao što možete vidjeti na njenom Instagramu, ali jasno je da joj je porodica najvažnija. Njena zaštita su muž Terry Kavanagh i naravno, njen brat Conor. Velika je podrška svom bratu, i stalno ga prati gdje god se borio. Ona ima još jednu mlađu sestru Aoife, koja jednako kao ona zrači istom irskom ljepotom.

Erin McGregor

Posljednjih godina je dostigla hiljade pratilaca na Instagramu i Snapchatu. Ona sada ima preko 77 000 hiljada pratilaca na Instagramu. Nedavno je otkrila da se riješila ružnog stomaka nakon poroda, i pokazala nevjerovatne rezultate.

Erin McGregor

Erin sada pleše salsu i uživa u tome, također radi na održavanju porodičnog bogatstva, za koje može da se zahvali Conoru, i osmišljavanju raznih brendiranih proizvoda. Ona ne krije na društvenim mrežama u kakvom luksuzu uživa. Privatni avioni, luksuzni kozmetički tretmani, helikopteri i automobili, putovanja u egzotične krajeve i skupe krpice, samo su dio onoga što možete vidjeti na njenom instagramu.

Podijeli članak