Odmorite oči uz neodoljivu Lauren Simpson

San muškaraca

Ova plavuša je ostvarenje sna svakog muškarca. Ona je lijepa, seksi, ima savršeno tijelo, duhovita je, a zna i kako vas baciti na koljena. Doslovno.

Lijepa Lauren Simpson je bikini profesionalka, powerlifterica i fitness model. U mladosti se bavila zdravim sportskim aktivnostima kao što su atletika, netball i nogomet. Njena porodica ju je poticala na bavljenje fizičkom aktivnošću, a ističe da je sama zavoljela timske sportove.

Lauren Simpson

Prije šest godina je počela trenirati u teretani, a zadnje tri godine njeni treninzi postaju intenzivniji. To je naravno uključivalo i dizanje tegova.

Lauren Simpson

Trening rutina koju vodi prvenstveno uključuje trening s tegovima s minimalnim kardiom ili bez njega. Njen stil treniranja je kombinacija powerliftinga i bodybuildinga.

Lauren Simpson

“Po tipu tijela sam ektomorf i mislim da je zato dosta teško održavati mišićnu masu”, tvrdi Lauren. Dizanje teških utega pomoglo joj je da stimulira ukupni rast mišića, pogotovo za donji dio tijela. Neke od njenih omiljenih vježbi su: hip thrusts, step ups, kickbacks, sumo squats, pulses i curtsy lunges.

Lauren Simpson

Lauren je poznata i po dobrom smislu za humor pa često nasmijava svoje fanove oponašanjem blogerica koje postavljaju inspirativne citate. “Umjesto inspirativnog stiha, evo fotke moje stražnjice”, napisala je.

Lauren Simpson

Na Instagramu je prati 600.000 ljudi. No, osim što je neopisivo seksi, Lauren je i poprilično opasna jer, osim što pozira u bikinijima, ona se bavi i hrvanjem.

Podijeli članak