On je majstor oblikovanja vrhunskog tijela

Bivši MMA borac

Collin Joseph je fitness model, bivši MMA borac, personalni trener trener i physique natjecatelj u vrhunskoj formi. Svojim izgledom i simpatičnim nastupom uspio je privući veliki broj obožavatelja na društvenim mrežama koje svakodnevno inspiriše motivacijskim slikama.

Od mlađih dana, Collin je bio atletski tip zainteresovanz a sport. Njegova velika strast je bila MMA, ali nažalost ozljeda ga je spriječila u daljnjem razvoju karijere. Kanađanin je tako utjehu potražio u novoj ljubavi – fitnessu i Men’s Physique natjecanju.

Collin Joseph

Collin je napisao vodič o tome kako dobiti impresivne trbušne mišiće u kratkom vremenu u obliku e-knjige, koja je stekla veliku popularnost. Tajna uspjeha ovog uspješnog Kanađanina jest njegov optimizam. “Nikad se nemojte stidjeti ili žaliti zbog učinjenih stvari u prošlosti, jer je sve u životu iskustvo učenja ili teret. Sve ovisi o tome kako vi na to gledate”, zaključuje Collin. Collin naglašava da je jako važno ostati skroman unatoč uspjehu i tvrdi da pronalazi najviše zadovoljstva u pomaganju drugima.

Vježbačka rutina

Collin trenira dva puta dnevno, obično radi kardio i trening eksplozivnosti ujutro i diže utege u večernjim satima. Obično trenira svaki dio tijela jednom sedmično, ali ako primijeti da bi trebao više raditi na njemu, on će ga trenirati do 3 puta sedmično. Neke od njegovih najdražih vježbi su zgibovi, mrtvo dizanje i veslanje u pretklonu.

Prehrana

Collin ima strogi plan prehrane i nastoji održati nizak postotak tjelesne masti, ali smatra da ne bi trebalo pretjerivati s tim kako ne bi ugrozili svoje zdravlje. Collin smatra da je pravilna prehrana jednako važna nakon natjecanja kao i prije njega. On je uvjeren da mnogi sportaši rade veliku pogrešku zato što pokušavaju zadržati stas kakav imaju na pozornici, što je vrlo nezdravo. Na njegovom jelovniku se najčešće nalaze jaja, zobene pahuljice, smeđa riža, povrće i piletina. Povremeno sebi dopusti i "cheat meal", a najdraži izbor mu je pizza i brownies.

Podijeli članak