Seksi Ukrajinka neobičnim ritualom mami uzdahe

Za zategnut izgled

Inna Vladimirskaya se kupa gola u jednoj od najhladnijih rijeka u Europi i tvrdi da je tako zadržala svoj mladenački izgled.

Naime, ova 32-godišnjakinja svaki vikend potpuno gola se kupa u ledenom Dnjepru, rijeci čija se temperatura zimi spušta daleko ispod nule.

Inna Vladimirskaya

Ona se svake subote skida potpuno gola na obali u Kijevu i uranja u ledenu rijeku, a ovaj ritual radi već devet godina, i to vrlo često uz prisustvo svog muža.

Inna Vladimirskaya

Vjeruje kako je održava mladom, te da niske temperature utječu na njeno zdravlje i ljepotu. Njen ritual uhvaćen je kamerom češkog fotografa Davida Tesinskya, koji je čuo za njen "ludi" ritual od mještana koji su je zapazili.

Inna Vladimirskaya

"Svaki vikend trčim gola po snijegu i na kraju se okupam u rijeci. Hladna voda potiče jači protok krvi što topi masnoću u tijelu i poboljšava tonus mišića. Također, sprječava bolove u mišićima i zglobovima te podmlađuje moju kožu" - tvrdi ona.

Inna Vladimirskaya

"Ne ostajem u vodi predugo, a čim završim brzo se osušim i sjedam u topli automobil" - dodaje ona. Na društvenim mrežama rado se hvali svojim isklesanim tijelom te golišavim fotografijama s kojima često i pretjeruje.

Podijeli članak