Lijepa Jem zna bolje s loptama nego pola muškaraca

Australka Jem Wolfie

Australka Jem Wolfie postati će ubrzo vaša nova omiljena djevojka. Barata loptama bolje nego neki naši košarkaši, a pritom i bolje izgleda.

Koliko god ste dobar košarkaš, koliko god ste harali po kvartu, ova mala ima neke adute koji bi vas razbili na terenu. Na zadnjoj stranici možete pogledati šta lijepa Jem sve čini sa loptama.

Jem Wolfie

Ona je veliki fan košarke, a svoje vještine često pokazuje na svom Youtube kanalu i na Instagram nalogu. Jem je također personalni trener i na Instagramu ima više od milion pratitelja.

Jem Wolfie

Jako često odlazi u teretanu, gdje je pokazala da joj ni dizanje velikih tegova nije strano. Odrastajući Jem je bila velika obožavateljica košarke, ali nakon teže ozljede, više se usredotočila na dizanje tegova.

Jem Wolfie

Između ostalog, Jem je i osnivač i vlasnik Good Eats - fitness firme koja ima za cilj stvaranje i distribuciju zdravih jela. Jem na svom Instagramu dobija veliki broj komentara a jedan od njih glasi: " Volim kriket zbog Shane Watsona i nogomet zbog Davida Beckhama. Sada zbog tebe volim košarku."

Jem Wolfie

Možda vam Jem bude jedan vid inspiracije, ako ne da počnete trenirati košarku bar da počnete pratiti. Od nje se jako dosta može naučiti, a uz sve to možete opustiti oči i uživati u prekrasnoj Jem. Ona je pravi recept za one koji vole nešto mesnatiji obrok, zato smo vas danas počastili samo najboljim i najsočnijim zalogajima.

Njene vještine sa loptom pogledajte OVDJE.

Podijeli članak