Ronaldo i Georgina na luksuznom godišnjem odmoru

Par zna uživati

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo viđen je ovih dana u španjolskom ljetovalištu Marbelli.

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez s ostatkom porodice uživaju na luksuznoj jahti vrijednoj 7,5 miliona funti, a koja je u njegovu vlasništvu već dug niz godina.

Cristiano i Georgina na odmoru

Sunčanje i kupanje rezervirani su za dan, dok večeri ovaj zaljubljeni par provodi u skupim romantičnim restoranima. Kratki godišnji slavni je Portugalac iskoristio za odmor uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Cristiano i Georgina na odmoru

Georgina se na Instagramu pohvalila novim fotkama sa odmora, a opet je u prvi plan stavila svoju stražnjicu. Nakon što je rodila djevojčicu Alanu Martinu, odjednom se našla u ulozi majke četvero djece. Bez obzira na porođaj morate priznati da odlično izgleda.

Cristiano i Georgina na odmoru

Georgina je kći Alanu Martinu rodila u novembru 2017. nakon što je s nogometašem bila godinu dana u romantičnoj vezi.

Cristiano i Georgina na odmoru

Zgodna Georgina s pratiteljima na Instagramu podijelila je snimku prvog kupanja ove godine. Skočila je s jahte začepljenog nosa i zaplivala, a nakon snimke uslijedila je i provokativna fotka.

Cristiano i Georgina na odmoru

Georgina je pozirala u badiću pored bazena i pokazala svoju savršenu stražnjicu, a pratiteljima je poručila: "Umjesto da osuđujete druge ljude, radite na sebi."

Podijeli članak