Ona je najljepša supruga fudbalera na SP-u

Vatrena pratnja

Mediji su već usvojili termin WAG (wives and girlfriends, žene i djevojke) i sada licitiraju koje su to ljepotice poznate kao i njihovi izabranici.

Među prvima, koja je svojom atraktivnošću okupirala pažnju je nekadašnja miss Rusije Ina Žirkova.

Ina Žirkova

Ina Žirkova je jedna od najpopularnijih i najljepših. Supruga Jurija Žirkova već godinama ubjedljivo vodi na mnogim top listama, a zgodna crnka zaista se trudi da izgleda besprijekorno.

Ina Žirkova

Ina i Juri su u braku deset godina i roditelji su sina Dimitrija i kćerku Milane. Nju na Instagramu prati više od 170 hiljada ljudi koje ona redovno časti seksi fotografijama.

Ina Žirkova

Ono po čemu je prepoznata, osim po ljepoti, jeste i slučaj u kome ja kao nekadašnja mis Rusije predala krunu pošto su joj se milioni rugali nakon gledanja online video-snimka u kome nije znala da odgovori na osnovna pitanja poput onih da li se Zemlja okreće oko Sunca.

Ina Žirkova

Neki od komentatora video-materijala predložili su da dobije titulu "Gospođa Glupača". Zbog ovog "gafa", Žirkova je morala da vrati krunu, čime je ujedno izgubila i pravo da se takmiči za titulu miss svijeta.

Ina Žirkova

Osim samih utakmica u Rusiji će se kamere posebno zadržavati i u gledalištu gdje će sjediti i navijati neke od najljepših žena svijeta, a jedna od njih je sigurno Ina Žirkova.

Podijeli članak