"Dvojnica Megan Fox" zgodnija od glumice

Kolika je sličnost?

Internetski portali, forumi i online izdanja muških časopisa "raspametili" su se zbog brazilske  manekenke  i fitnes modela Claudije Alende.

Claudia Alende nije nam prijatelj, ali ne bi imali ništa protiv da jeste. Ipak, možemo je pratiti barem na Instagramu, a to radi još mnogo ljudi. Evo i zašto.

Claudia Alende

Naime, Claudia je internetu upala u oko jer liči na glumicu Megan Fox. Za razliku od Megan, kaže Alende, ona nema nikakvih plastičnih operacija.

Claudia Alende

Claudia ima svoju trgovinu odjećom, a većinu slobodnog vremena provodi u teretani. Poznata je i po natjecanjima na nekoliko izbora za Miss.

Claudia Alende

Preko 10 miliona pratitelja na Instagramu oduševljeno je sličnošću s Megan Fox, a mnogi je na ulici često zamjenjuju s poznatom glumicom.

Claudia Alende

Za razliku od mnogih drugih poznatih osoba, Megan Fox nije baš prisutna na društvenim mrežama. A njeni fanovi koji očajnički žele vidjeti barem jedan njen selfie mogu se zadovoljiti fotkama koje objavljuje njena dvojnica.

Claudia Alende

Ova 24-godišnjakinja sad bez problema prikuplja nove fanove, objavljujući jako puno fotografija online, na kojima su joj svi vrlo zahvalni.

Claudia Alende

Claudijina tamna kosa, pune usne, ledeno plave oči i savršene obrve iznimno su slične Meganinima, a neki ljudi idu toliko daleko da joj pišu da je "bolja od originala": "Čak si bolja od Megan Fox", pišu joj često u komentarima.

Podijeli članak