Detox pogača ili krekeri

Od heljde

Iz knjige "Detoks program od A do Ž - kuhanje, vježbanje i postupci za prirodan detkos u tri tjedne''. autora Dunje Gulin i Marije Valentića saznali smo kako se to kuhaju posebni detoks krekeri, kako one kažu knjiga je osmišljena kao priručnik potreban za samostalno provođenje učinkovite detoksikacije organizma na prirodan način.

  • Sastojci:
  • 1 šalica heljde, namočene (vidi upute za namakanje)
  • 1 1/3 šalice suncokretovih sjemenki, namočenih (zamjena: bundevine golice)
  • 1 luk ili sitno ribana mrkva/celer ili 1/2 šalice pulpe od ostataka pravljenja soka od povrća
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice suhih začina (bosiljak, origano, timijan), po želji
  • 2 žlice mljevenog lana 3 žlice maslinova ulja
  • 1/2 šalice vode ili soka od povrća
Podijeli članak