Na koji način je Filippa Fransson usavršila svoj režim ishrane i treninga?

Disciplina i dosljednost

Filippa Fransson nije samo djevojka koja se bavi online dizajnom, ona je poznata i po svom sjajnom tijelu koje je dizajnirala vježbanjem, dizanjem tegova i najvažnije ishranom.

Njena rastuća baza sljedbenika pomaže joj na svakom koraku, i jasno je da je Filippa ikona u usponu. Ona nastavlja da postavlja visoke standarde za sebe i za ostale koju su inspirisani njenim primjerom.

Ishrana

U pogledu ishrane, Filippa većinu vremena jede čisto, međutim, ona će sebi pružiti “cheat day” barem jednom sedmično. Taj dan jede sve što poželi, a to uključuje pizze, burgere ili pomfrit. Također, Filippa obožava slatkiše, tako da često uključi i njih u svoj cheat day.

Plan ishrane

Filippa ima određen plan ishrane kojeg se strogo drži. Iz ishrane je izbacila ugljikohidrate i masti, i trudi se da jede uglavnom namirnice bogate proteinima.  Neke od namirnica koje redovno jede uključuju:

Mljevena junetina

Losos

Povrće

Riža

Avokado

Džemovi

Tost od cijelog zrna

Suplementi

Što se tiče suplemenata, Filippa ih izbjegava, osim ako ne može da zadovolji svoj unos proteina iz same hrane. U tom slučaju ona se zadovolji proteinima iz surutke. Alternativni izbor proteinima iz surutke može biti veganski izvor proteina, kao što je grašak u prahu.

Trening

Iako je dobro isplanirana ishrana ključna za ostvarivanje fitness ciljeva, Filippa je svjesna da je za njenu figuru zaslužan i intenzivan trening.

Filippa voli raditi kardio, ali priznaje da je njena figura izgrađena u teretani. Ona radi treninge snage s velikim utezima. Da bi imala zategnute mišiće, Filippa često ubacuje nove treninge u svoju rutinu. Ona ponekad potpuno promjeni svoju rutinu vježbanja, radeći sve što joj padne na pamet u tom trenutku.

Dosljednost i disciplina

Fitness model Filippa Fransson, može nas naučiti da su disciplina i dosljednost važnije od motivacije. Iako početna “iskra” može dovesti do idealne figure, najvažniji je način na koji vježbate čak i kada nemate nikakve motivacije. To vam donosi najbolje rezultate.

Podijeli članak