Da li je zaručnica Phila Heatha slučajno otkrila njegov povratak na Mr. Olympiju?

The Gift kreće sa dijetom

Neposredno nakon prekida dominacije i prvog poraza na Mr. Olympiji u sedam godina, Phil Heath je najavio privremeno povlačenje i ostalo je mnogo nejasnoća vezanih za njegov povratak na binu.

Imao je određenih problema sa stomačnom hernijom, ali i niz većih poslovnih događaja zbog čega je javnost i prihvatila to da Phil Heath ove godine neće biti u Las Vegasu među takmičarima. Ipak u posljednje vrijeme sve ukazuje na to da bi se veliki The Gift mogao vratiti i pokušati ispisati nove stranice historije takmičarskog bodybuildinga.

Njegova zaručnica Shurie Cremona je jednom svojom Instagram objavom itekako podgrijala nadu fanova da se Heath vraća na Mr. Olympiju i sprema novi okršaj sa Shawnom Rhodenom i drugima. Jednostavno se pohvalila receptom "cheat" obroka kog sprema svom dragom prije nego što krene sa dijetom.

Koliko koincidencije ima u tome da na dijetu kreće baš početkom juna, tj. tri mjeseca pred najveće takmičenje, prosudite i sami...

Inače koliki motiv ima Phil Heath, dovoljno govori to da on u svom posjedu ima sedam titula Mr. Olympia i dijeli drugo mjesto sa legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom, te mu samo još jedna pobjeda treba da dostigne najtrofejniji dvojac svih vremena Hanery-Coleman, koji su se zaustavili na osam Mr. Olympia titula.

Podijeli članak