Brze i jednostavne ideje za stiliziranje kratke kose

Kako napraviti savršen rep?

Iako ponekad vezanje kratke kose u rep može biti neočekivano naporno, potrebno je samo malo strpljenja, kreativnosti, ukosnica i ostalih proizvoda, koji će vašoj frizuri dati originalan i moderan izgled. Osim toga, rep može biti odlična ideja za predstojeće ljetne dane. 

Body.ba vam donosi neke od najboljih frizura za kratku kosu, koje vam mogu poslužiti kao odlična ideja kada jednostavno nemate inspiracije i vremena za stiliziranje kose.

Niski rep

Niski rep, osim što izgleda elegantno i uredno, može biti odlična alternativa za dane kada vaša kosa jednostavno ne sarađuje s vama. Svežite niski rep i gelom ili lakom za kosu stilizirajte dlake sa strane. Dodajte zanimljive naušnice ili upečatljiv karmin i dobit ćete odličnu frizuru za manje od pet minuta.

Rep s maramom

Ako želite da pustite vaše šiške da izrastu, ili jednostavno želite upotpuniti odjevnu kombinaciju zanimljivim dodatkom, ovo je savršena frizura za vas. Svežite rep po vašem ukusu, zatim dodajte zanimljivu maramu i svežite je ispod repa. Ovako će vaša frizura ostati na mjestu.

Rep s razmakom u sredini

Sličan je niskom repu, ali ovaj rep je specifičan jer će vaš razdjeljak sada biti na sredini. Svežite kosu u niski rep i dodajte dosta proizvoda, kako biste fiksirali neuredne vrhove.

Rep od nekoliko pramenova kose

Ako vaša kosa nije dovoljno duga za vezanje pravog repa, onda uzmite nekoliko pramenova koji uokviruju vaše lice i prebacite ih nazad. Počešljajte kosu prema gore prije vezanja repa, kako biste joj dali potrebni volumen.

Rep za kovrdžavu kosu

Ovaj rep je savršena kombinacija koja će skloniti vašu kosu s lica, a u isto vrijeme dati vašim loknama prostora da budu viđene. Svežite kosu, ali ostavite nekoliko loknica kako bi vam uokvirile lice.

Neuredni rep

Neuredni rep je oduvijek bio univerzalni znak da ste se prekasno probudili, međutim, danas je ovo aktuelna i moderna frizura u svijetu mode. Ako imate tanku kosu, teksturu možete popraviti dodavanjem spreja ili uvijanjem nekoliko pramenova.

Podijeli članak